τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 23 Δεκ, 2016 | Τιμή: €295 κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –

΄΄ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ΄΄

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23/12/2016, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (863 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, άφιξη στα σύνορα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και με ενδιάμεση στάση για φαγητό, άφιξη στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 24/12/2016, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( 377 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας όπου είναι χωρισμένη από το Δούναβη στη Βούδα και Πέστη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λόφο Γκέλερτ στη Βούδα της Ελευθερίας όπου μπορούμε να απολαύσουμε πανοραμικά την πόλη. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, απολαμβάνοντας τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην χριστουγεννιάτικη αγορά που θα σας καταπλήξει με τα πολύχρωμα στολίδια και τα διάφορα τοπικά καλούδια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Για το βράδυ σας προτείνουμε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε κέντρο με τσιγγάνικα βιολιά . Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 25/12/2016, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.

Πρωινό. Αναχώρηση για ξενάγηση της πόλης. Πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη, δεξιά η Βούδα κτισμένη πάνω σε χαμηλούς λόφους και αριστερά η Πέστη απλωμένη σε πεδιάδα. Κύρια χαρακτηριστικά της το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, η πλατεία των Ηρώων, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, ο πύργος των Ψαράδων που αποτελεί το σύμβολο της πόλης , η εκκλησία του Αγ. Ματίας με ωραιότατα βιτρώ, η πινακοθήκη και τα μουσεία πολεμικής και μουσικής ιστορίας. Χρόνος ελεύθερος στα φημισμένα καφέ Νιού Διόρκ και Ζερμπό, φημισμένα για τη μοναδική τους ατμόσφαιρα. Ακόμη μπορείτε να περιπλανηθείτε στον πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα καθώς επίσης και στα μεσαιωνικά δρομάκια της παλιάς πόλης. Στη συνέχεια προτείνουμε μια ρομαντική κρουαζιέρα με το καραβάκι, στο Δούναβη. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα αξιοθέατα στις όχθες του ποταμού και σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 26/12/2016, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (379 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ξενάγηση όπου θα δούμε το εντυπωσιακό φρούριο Καλεμεγκντάν και το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά και εντυπωσιακά κτήρια του 19ου αιώνα κ.α. Δε θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε τη φυλακή, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση. απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Τέλος, θα περπατήσουμε στη γεμάτη ζωντάνια κεντρική πλατεία Τέρα που αποτελεί και την καρδιά του Βελιγραδίου, με τα καφέ και τα γραφικά εστιατόρια. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε, προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη και Σάβα ποταμό, Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

5η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 27/12/2016 , ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( 863 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής. Διέλευση συνόρων Σερβίας – Σκοπίων και στη συνέχεια διέλευση συνόρων Σκοπίων - Ελλάδας (Εύζωνοι). Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας έχοντας ακόμη νωπές στη μνήμη μας τις εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 295 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας,

με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι και δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη σε

επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 4****.

-Τέσσερα (4) πρωινά.

-Τέσσερα (4) δείπνα.

-Έμπειρος ξεναγός - συνοδός του γραφείου μας, σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

-Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Είσοδοι στα μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης .

- Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

-Τα ποτά στα δείπνα.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα το διαβατήριο σας σε ισχύ ή η αστυνομική σας ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) .