τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΙΓΙΝΑ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 25 Ιούλ, 2020 | Τιμή: € κατ'άτομο

ΑΙΓΙΝΑ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

 

**Oι εκδρομές μας πραγματοποιούνται με πληρότητα 50 % και

τηρούμε κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι**

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 25/07/20 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ – ΑΙΓΙΝΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Παίρνουμε το πλοίο της γραμμής με προορισμό την Αίγινα. Άφιξη στο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού, την πανέμορφη Αίγινα. Παραμονή για φαγητό στην πρωτεύουσα του νησιού . Στην συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια . Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου στην Παλαιοχώρα, έναν από τους νεότερους αγίους της Ορθοδοξίας. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του νησιού, την Αγία Μαρίνα, γνωστή για την πλούσια βλάστηση καθώς και τις αμμώδεις παραλίες της. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και περιήγηση στα πλακόστρωτα σοκάκια με παραδοσιακά καφενεία και τα μικρά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 26/07/20 , ΑΙΓΙΝΑ - ΑΘΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για εκκλησιασμό στην μονή του Αγίου Νεκταρίου . Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Κολόνας ο οποίος δείχνει την συνέχεια στην μακραίωνη ιστορία του νησιού. Το όνομα του ο αρχαιολογικός χώρος το πήρε από Βενετσιάνους ναυτικούς, χάρη στον ένα και μοναδικό κίονα που τον χρησιμοποιούσαν για προσανατολισμό. Στη συνέχεια, θα δούμε το ναό της Αφαίας ο οποίος είναι από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της υστεροαρχαϊκής εποχής. Ο ναός δεσπόζει στην περιοχή του ιερού της Αφαίας που ίδρυσαν οι Αιγινίτες για να τιμήσουν την Μινωίτικη θεότητα Αφαία, κόρη του Δία και της Κάρμης. Θα ανεβούμε στο ύψωμα της Αφαίας που με καθαρή ατμόσφαιρα, λένε πως βλέπουμε στο βάθος το Σούνιο, τον ναό του Ποσειδώνα, ακόμα και την Ακρόπολη της Αθήνας. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι , επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τo συντομότερo δυνατό και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 115 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας σε όλη την διάρκεια της εκδρομής .

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Αίγινα – Πειραιάς .

- Μία διανυκτέρευση στην Αίγινα, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό .

- Τοπικό φόρο διανυκτέρευσης .

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.