τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Πέμπτη 23 Ιούλ, 2020 | Τιμή: €275 κατ'άτομο

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 23/07/20, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ. (432χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας το βράδυ από την Ακαδημία, για τον Πειραιά με άφιξη την επομένη.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 24/07/20, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:25 για το πανέμορφο νησί , τη Σαντορίνη. Άφιξη στη Σαντορίνη γύρω στις 14:50 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση και το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για έναν περίπατο στα Φηρά, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα γραφικά παραδοσιακά καλντερίμια, να θαυμάσετε την ασύγκριτη αισθητική της Κυκλαδικής αρχιτεκτονικής ή απλώς να απολαύσετε έναν καφέ και την μοναδική θέα του ηφαιστείου πάνω από τα βράχια της Καλντέρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 25/07/20, ΦΗΡΑ - ΟΙΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για γνωριμία με την Φηρά που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού στην άκρη του κάθετου βράχου 260 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο, η αρχαία Θήρα, το παλιό καθολικό μοναστήρι των Δομικανών, η ορθόδοξη και η καθολική Μητρόπολη. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχώρηση για την όμορφη παραλία Περίβολος όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο παραθεριστικό κέντρο, με τη μοναδική ομορφιά την Οία, όπου θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 26/07/20, ΚΑΜΑΡΙ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΙ – ΚΑΜΑΡΙ – ΠΕΡΙΣΣΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για το ψηλότερο σημείο του νησιού, τον Προφήτη Ηλία, για τον Πύργο και το Καστέλι με τα ονομαστά κρασιά . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Καμάρι, με την όμορφη πλάζ με μαύρο βότσαλο, την Επισκοπή και την διασημότερη παραλία της Σαντορίνης , την Περίσσα. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και για φαγητό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 27/07/20 , ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι της Σαντορίνης, τη Θήρα. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και αγορά αναμνηστικών. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το λιμάνι του Πειραιά στις 15:30. Άφιξη στον Πειραιά στις 23:15, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τo συντομότερo δυνατό και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 275 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά - Θηρά Πειραιά σε οικονομική θέση .

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Τοπικό ξεναγό – συνοδό.

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας.

- Aσφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης .

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

• Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.