τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 31 Δεκ, 2019 | Τιμή: €125 κατ'άτομο

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ – ΠΗΛΙΟ»

ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΕΛΑΤΗ

 

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 31/12/2019 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ) - ΒΟΛΟΣ. (245χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων και επιβίβαση στο πούλμαν. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη σε μία από τις παλαιότερες πόλεις του νομού Τρικάλων με πλούσια ιστορία από την αρχαιότητα, τα Τρίκαλα. Η πόλη, χρωστά κατά πολύ τη σημερινή της ομορφιά στο γραφικό ποτάμι του Ληθαίου, που σύμφωνα με τη μυθολογία είναι ο ποταμός της Λήθης. Επίσκεψη στο Χωριό του Αη Βασίλη στο «Μύλο των Ξωτικών». Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στο πανέμορφο αυτό χριστουγεννιάτικο τοπίο όπου το παραμύθι των Χριστουγέννων έχει πάρει σάρκα και οστά. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για μια από τις ωραιότερες πόλεις και σημαντικό λιμάνι, το Βόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη του Βόλου, φωτισμένη και στολισμένη κάτω από την εορταστική ατμόσφαιρα. Το βράδυ σας προτείνουμε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 01/01/2020, ΒΟΛΟΣ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΧΑΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ. (52 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο στολίδι του νομού Μαγνησίας με τα πανέμορφα χωριά, το Πήλιο. Πρώτη μας στάση η Μακρυνίτσα, από τα πιο ονομαστά Πηλιορείτικα χωριά, με πλούσια ιστορία, καλντερίμια και αρχοντικά σπίτια, αντιπροσωπευτικά δείγματα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Αμέσως μετά επισκεπτόμαστε την Πορταριά. Σημαντικό τουριστικό θέρετρο χειμώνα-καλοκαίρι, που βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια και τρεχούμενα νερά όπου η θέα είναι καταπληκτική στον Παγασητικό Κόλπο. Επίσης θα δούμε τον μικρό καταρράκτη πλάι στον κεντρικό δρόμο και την Παναγία Πορταρέα. Στη συνέχεια, αναχώρηση για τον ορεινό παραδοσιακό οικισμό τα Χάνια, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Βόλο. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 02/01/2020 ,ΒΟΛΟΣ–ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ–ΙΩΑΝΝΙΝΑ. (360 χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με άφιξη στην Ελάτη. Πρόκειται για ένα χωριό παραμυθένιας ομορφιάς. Εκεί θα θαυμάσουμε, τον οικισμό με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια και τα πλακόστρωτα. Συνεχίζουμε διασχίζοντας μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στα έλατα φτάνοντας στο Περτούλι, ένα από τα ωραιότερα παραθεριστικά κέντρα της Θεσσαλίας. Θα γνωρίσουμε από κοντά το πανέμορφο και φιλόξενο αυτό χωριό με τα γραφικά πέτρινα σπίτια, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Από εκεί με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 125 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

 

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

 

-Τοπικοί φόροι διανυκτέρευσης.

 

-Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

- Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης και μουσεία.

 

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.