τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 31 Δεκ, 2019 | Τιμή: €160 κατ'άτομο

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

 

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΠΑΝΣΚΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 31/12/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ (482χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας στις 08:00 από την Ακαδημία. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Επόμενη στάση μας θα είναι στην περιοχή του Σαντάνσκι, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για φαγητό. Από εκεί, συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας, με άφιξη στο Μπάνσκο, την πόλη με τα παλιά διατηρητέα σπίτια . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το Μπάνσκο που συνδυάζει τέλεια το μοναδικό τοπίο με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού με τα γραφικά δρομάκια και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού. Επίσης θα συναντήσετε πολλά νυχτερινά κέντρα με ζωντανή ελληνική και βουλγάρικη μουσική τις οποίες σας προτείνουμε για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 01/01/2020, ΜΠΑΝΣΚΟ.

Πρωινό. Προαιρετικά αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο με τελεφερίκ και μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή φθάνουμε στις πίστες του. Εκεί θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ που σας παρέχει το χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές του, να χαρείτε το χιόνι, να θαυμάσετε το χειμερινό τοπίο και να απολαύσετε έναν καφέ σε κάποιο από τα πολλά σαλέ που υπάρχουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 02/01/2020, ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (492χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Σαντάνσκι όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για ψώνια και φαγητό. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, γεμάτοι εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 160 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Μπάνσκο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.

- Δύο (2) πρωινά.

- Δύο (2) δείπνα.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Το εισιτήριο για το τελεφερίκ στο χιονοδρομικό κέντρο.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα καινούριο διαβατήριο ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).

 

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.