τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

Διάρκεια: 6 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 29 Δεκ, 2019 | Τιμή: €410 κατ'άτομο

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

( ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ)

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 29/12/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (80 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το βράδυ, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 30/12/2019, ΑΝΚΟΝΑ - ΡΩΜΗ (320 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την “Aιώνια πόλη”, τη Ρώμη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Piazza Navona όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να ζήσουμε τη μαγική ατμόσφαιρα που προσφέρουν οι κρήνες με το ελκυστικό παιχνίδι του νερού και των φώτων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 31/12/2019, ΡΩΜΗ.

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στη Ρώμη. Θα ξεκινήσουμε από το Βατικανό. Θα επισκεφθούμε την επιβλητική βασιλική του Αγίου Πέτρου. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο Κολοσσαίο. Περνώντας από την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά φτάνουμε στην Πιάτσα Βενέτσια , όπου θα δούμε το μνημείο της πατρίδας με τον άγνωστο στρατιώτη και το Παλάτσο Βενέτσια. Θα ανέβουμε στο λόφο του Καπιτωλίου και από εκεί συνεχίζουμε για την πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι, όπου θα κάνετε τις ευχές σας, καταλήγοντας στην Πιάτσα Ναβόνα με τα επιβλητικά μνημεία. Ελεύθερος χρόνος στη Βία Καβούρ, την Βία Νασιονάλε και φυσικά την πολυσυζητημένη Βία Κοντότι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, αναχώρηση για την πιάτσα Πόπολο όπου θα παρακολουθήσετε την αλλαγή του χρόνου με τα πυροτεχνήματα που σκάνε στον ουρανό κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών εορτασμών. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 01/01/2020 , ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΡΩΜΗ (271 χλμ x 2 = 542 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το κέντρο της Ρώμης, όπου θα έχετε τη δυνατότητα επίσκεψης σε μουσεία, όπως η Καπέλα Σιξτίνα και χρόνο ελεύθερο στην αγορά. Για όσους δεν επιθυμούν να παραμείνουν στο κέντρο της Ρώμης ακολουθεί προαιρετική αναχώρηση για μια από τις πιο θρυλικές πόλεις της Ιταλίας, τη Φλωρεντία. Γνωριμία με την πόλη, όπου θα ξεναγηθούμε στα αριστουργήματά της. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιόρα και την ομορφότερη γέφυρα της πόλης Πόντε Βέκκιο σημερινό δημαρχείο, την πλατεία της Δημοκρατίας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή στη Ρώμη με πέρασμα από την Πιάτσα Ναβόνα όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 02/01/2020, ΡΩΜΗ – ΑΝΚΟΝΑ (303 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

 

6η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 03/01/2020, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (80χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 410 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ 3 ΔΕΙΠΝΑ : 54 ευρώ / κατά άτομο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και Ανκόνα - Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές (ΑΒ4), με w/c και ντουζ.

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Ρώμη, σε ξενοδοχείο 4****.

-Τρία (3) πρωινά - μπουφέ.

-Τοπικούς φόρους πόλεων.

-Έμπειρο συνοδό - ξεναγό, του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

-Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-6-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους , μουσεία και κέντρα διασκέδασης.

-Προαιρετική εκδρομή στη Φλωρεντία (25 ευρώ / άτομο).

-Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο.

-Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα «περιλαμβάνει» .

 

**Σημείωση : H ημερήσια εκδρομή στη Φλωρεντία θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθούν τουλάχιστον 25 άτομα.

 

Προσοχή ! Χρειάζεται το διαβατήριο σας σε ισχύ ή η αστυνομική σας ταυτότητα

(με τους λατινικούς χαρακτήρες) .

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.