τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Διάρκεια: 7 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 28 Δεκ, 2019 | Τιμή: €664 κατ'άτομο

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

8 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΒΕΡΟΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/12/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ. (82 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το απόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/12/19, ΑΝΚΟΝΑ – ΒΕΡΟΝΑ (380 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πανέμορφη, στις όχθες του ποταμού Αδίγη, Βερόνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί περιήγηση της πόλης. Περνώντας την επιβλητική κεντρική πύλη του ιστορικού κέντρου της πόλης, θα βρεθούμε στην Πιάτσα Μπρα όπου θα δούμε την Ρωμαική Αρένα, το παλάτι Barbieri, το σπίτι της Ιουλιέτας, κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 30/12/19, ΒΕΡΟΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ (445 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης η οποία φαντάζει υπέροχη με τα γιορτινά της. Θα δούμε την ξακουστή εκκλησία Φραουνκίρχε, που οι δύο τρούλοι της είναι το έμβλημα της πόλης, την φημισμένη πλατεία Μάριενπλατς όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε την αλλαγή της ώρας στο Δημαρχείο, κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 31/12/19, ΜΟΝΑΧΟ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ (584 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, το Βερολίνο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί μια πρώτη γνωριμία με το Βερολίνο που θα μας εντυπωσιάσει με την γιορτινή του ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ αναχώρηση για την φωτισμένη Πύλη του Βραδεμβούργου για να παρακολουθήσουμε την αλλαγή του χρόνου, περιμένοντας τη στιγμή που ο ουρανός θα γεμίσει με περισσότερα από 2.000 πυροτεχνήματα. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 01/01/2020 , ΒΕΡΟΛΙΝΟ .

Πρωινό. Ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Κοινοβούλιο με τον γυάλινο θόλο, την περίφημη Πύλη του Βρανδεμβούργου, το "Κόκκινο Δημαρχείο", την Κολόνα της Νίκης, τα απομεινάρια του τείχους του Βερολίνου, τη φωλιά της Γκεστάπο, το γνωστό Checkpoint Charlie, την πλατεία Ζαντάρμεν με την ελληνική πρεσβεία, την περιοχή των διπλωματικών αποστολών, το Φόρουμ που περικλείει το απαύγασμα της νεωτεριστικής αντιφατικότητας, αφού εκεί ορθώνονται από τη Φιλαρμονική και την Πινακοθήκη ως τους ουρανοξύστες-στρατηγεία πολυεθνικών κλπ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε για επίσκεψη στο περίφημο μουσείο της Πέργαμου. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1930, και εντός του μουσείου στεγάζονται τα ανακατασκευασμένα οικοδομήματα μεγάλου μεγέθους του βωμού της Περγάμου και της πύλης της αγοράς της Μιλήτου, των οποίων τα μέρη μεταφέρθηκαν από την αρχαία πόλη της Μιλήτου στην Ιωνία. Έχει πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες ανά έτος και αποτελείται από τις συλλογές της κλασικής αρχαιότητας, την συλλογή της Μέσης Ανατολής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στις μοναδικές αυλές ‘‘Ηackesche Hofe’’ στο κέντρο του Βερολίνου, και να χαρείτε ένα ποτό σε κάποιο από τα μαγαζιά γύρω από την πλατεία Savignyplatz, με την ωραία γιορτινή ατμόσφαιρα. Διανυκτέρευση.

 

6 ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 02/01/2020 , ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (720 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης και αγορές στον πεζόδρομο. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Τυρόλου, το Ίνσμπρουκ. Σύντομη γνωριμία με την πόλη και περιπλάνηση στα μεσαιωνικά δρομάκια με την μεσαιωνική πλατεία, την Χοφκίρχε κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

7η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03/01/20, ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΑΝΚΟΝΑ (627 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ηγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

8η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 04/01/20, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (98 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 664 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα δωμάτια – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και Ανκόνα – Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ.

- Μία (1) διανυκτέρευση στη Βερόνα, μία (1) διανυκτέρευση στο Μόναχο, δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Βερολίνο και μία (1) διανυκτέρευση στο Ίνσμπρουκ, σε ξενοδοχεία 4****.

- Πέντε (5) πρωινά - μπουφέ.

- Τοπικοί φόροι των πόλεων.

- Αρχηγό – ξεναγό του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Ξεναγήσεις - περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό, τι αναφέρεται ως προτεινόμενο .

- Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.

 

Προσοχή ! Ταξιδεύετε με την καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή με διαβατήριο σε ισχύ .