τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Διάρκεια: 9 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 27 Δεκ, 2019 | Τιμή: €745 κατ'άτομο

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

9 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

΄΄ΠΑΡΙΣΙ΄΄

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ – ΛΥΩΝ – ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 27/12/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (80χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Βενετία. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/12/2019, ΒΕΝΕΤΙΑ – ΓΕΝΕΥΗ (577 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Βενετίας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Γενεύη, χτισμένη στις όχθες της λίμνης Λε Μαν, στην καρδιά της Ευρώπης. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στη γαλλόφωνη πόλη, όπου θα δούμε το σπίτι του Ζαν Ζακ Ρουσσώ, τον καθεδρικό του Αγίου Πέτρου, το Δημαρχείο και μέγαρο του ΟΗΕ. Απολαύστε ένα περίπατο στα θαυμάσια πάρκα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/12/2019, ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ (541χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση, άφιξη στην "πόλη του φωτός" το Παρίσι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια αναχώρηση για πρώτη γνωριμία με το εορταστικό Παρίσι και για μία βόλτα στα γιορτινά στολισμένα Ηλύσια Πεδία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 30/12/2019, ΠΑΡΙΣΙ.

Πρωινό και ξενάγηση της "πόλης του φωτός" , της μόδας, του πνεύματος, της ομορφιάς και της διεθνούς κουλτούρας, το Παρίσι. Θα δούμε τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, τον Πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, κ.α. Ολοκληρώνοντας το γύρο της πόλης, θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, το Λούβρο, όπου θα θαυμάσουμε τα έργα μεγάλων ζωγράφων όπως την μοναδική Τζοκόντα και πολλές ελληνορωμαϊκές αρχαιότητες. Για το ελεύθερο απόγευμα, προτείνουμε να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο της πόλης για αγορές και να απολαύσετε μια ρομαντική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα Μπατώ Μους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση στα παρισινά καμπαρέ Moulin Rouge, Lido, Paradise Latin. Απολαύστε σαμπάνια και θέαμα. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 31/12/2019, ΠΑΡΙΣΙ – ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ - ΠΑΡΙΣΙ. (87χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο του Disney. Ανακαλύψτε το μέρος όπου κυριαρχεί η φαντασία και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στην Frontierland, παρακολουθήστε την Χιονάτη στην Fantasyland και θαυμάστε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπταιν Νέμο στην Discoveryland. Ολόκληρη η μέρα, είναι ελεύθερη για να διασκεδάσετε στην Disneyland. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ αναχώρηση για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, υπό το φως των εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων γύρω από τον Πύργο του Άιφελ. Διανυκτέρευση.

 

6η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ , 01/01/2020, ΠΑΡΙΣΙ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΛΥΩΝ (466 χλμ).

Πρωινό. Σήμερα θα γνωρίσουμε από κοντά τα περίφημα ανάκτορα των Βερσαλλιών, όπου έλαμψε ο βασιλιάς ήλιος ο Λουδοβίκος ο 14ος. Αξίζει να επισκεφθείτε το παλάτι, τα βασιλικά διαμερίσματα στην αίθουσα των κατόπτρων και οπωσδήποτε τους φανταστικούς κήπους του αλά γαλλικά. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια ρομαντική βόλτα ανάμεσα στα σιντριβάνια και τους ροδόκηπους. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη της νοτιοανατολικής Γαλλίας και πρωτεύουσα της περιφέρειας του Ρον – Αλπ, τη Λυών. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

7η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 02/01/2020, ΛΥΩΝ - ΜΙΛΑΝΟ (448 χλμ).

Πρωινό. Ακολουθεί γνωριμία με την πόλη της Λυών η οποία είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα δούμε τα ρωμαϊκά θέατρα και το ναό της αρχαίας θεάς Κυβέλης (της Μεγάλης Μητέρας των Ρωμαίων) στο λόφο Fourvière, τη βασιλική του Fourvière του 19ου αιώνα και τον αρχιεπισκοπικό καθεδρικό του Αγίου Ιωάννη. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για περιήγηση στην καρδιά του Μιλάνο. Αφού περάσουμε από τον κεντρικό εμπορικό δρόμο Βία Ντάντε, φθάνουμε στη Πιάτσα Ντουόμο. Θα θαυμάσουμε το Καθεδρικό Ναό με τα περίπου 2800 αγάλματα και το κεντρικό χρυσό άγαλμα της Μαντονίνας (Παναγίας). Στη συνέχεια αφού διασχίσουμε την περίφημη Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλλε, φθάνουμε στη Πιάτσα Ντε λα Σκάλα όπου βρίσκεται η περίφημη Όπερα του Μιλάνου και θα καταλήξουμε στη Βία Μόντεναπολεόνε όπου είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι οίκοι μόδας του Μιλάνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

8η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03/01/2020, ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ (442 χλμ).

Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου θα πάρουμε το πλοίο για Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

9η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 04/01/2020, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.(80χλμ)

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 745 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο κλιματιζόμενο άνετο πούλμαν του γραφείου μας με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Βενετία και Ανκόνα - Ηγουμενίτσα, σε καμπίνες ΑΒ4 (τετράκλινες εσωτερικές με W/C και ντουζ).

-Μία (1) διανυκτέρευση στην Γενεύη, τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Παρίσι, μία (1) διανυκτέρευση στη Λιόν και μία (1) διανυκτέρευση στο Μιλάνο, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 3*** sup. / 4****.

-Έξι (6) πρωινά.

-Ξεναγήσεις-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Έμπειρος ξεναγός - αρχηγός του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α..

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, Λούβρο, πύργος Άιφελ , Βερσαλλίες και κέντρα διασκέδασης.

- Εισιτήρια Disneyland.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.