τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΡΙΔΑΙΑ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 23 Δεκ, 2019 | Τιμή: €195 κατ'άτομο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΡΙΔΑΙΑ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΡΙΔΑΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΝΥΜΦΑΙΟ – ΑΡΙΔΑΙΑ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ –

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 24/12/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΑΡΙΔΑΙΑ (291 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Με μικρή στάση για καφέ στα Γρεβενά, άφιξη στο Νυμφαίο. Η Κοινότητα βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μέτρων στο όρος Βίτσι, μέσα σε ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους, όπου ο λευκός χειμώ-νας διαρκεί περίπου πέντε μήνες και παραχωρεί τη θέση του σε μια εκθαμβωτική εναλλαγή των εποχών. Εκεί θα επισκεφθείτε ακόμη το περιβαλλοντικό κέντρο του «Αρκτούρου» οι δράσεις του οποίου σχετίζονται με την περίθαλψη και φιλοξενία ειδών άγριας πανίδας, κυρίως αιχμάλωτες αρκούδες και λύκοι, τα οποία έχουν κατασχεθεί από τους παράνομους κατόχους τους. Παραμονή για φαγητό και στη συνέχεια, αναχώρηση για την Αριδαία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με φαγητό και ζωντανή μουσική σε τοπική ταβέρνα στο Λουτράκι Αριδαίας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 25/12/19, KΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΡΙΔΑΙΑ (75 χλμ. x 2 = 150 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας ή Καϊμακτσαλάν, όπως αλλιώς είναι γνωστό και βρίσκεται στο όρος Βόρας, το τρίτο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας και οι πίστες του αναπτύσσονται σε υψόμετρο 2.050 έως 2.524 μέτρων. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί αποκαλούν το Καϊμακτσαλάν, η ΄΄Αράχοβα του Βορρά΄΄ λόγω του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του αλλά και των παραδοσιακών οικισμών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ. Στη συνέχεια αναχώρηση, κάνοντας στάση για φαγητό στο γραφικό χωριό Άγιος Αθανάσιος το οποίο θεωρείται ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τα Λουτρά Πόζαρ, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο είτε για μια απόδραση στα πανέμορφα βουνά, είτε για να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών - χαλαρωτικών). Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 26/12/19, ΑΡΙΔΑΙΑ - ΕΔΕΣΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (103 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νομού Πέλλας, την Έδεσσα. Η πόλη αυτή είναι χτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου με ωραία θέα προς τον κάμπο, άφθονο πράσινο και πολλά νερά. Εκεί θα επισκεφθούμε τους περίφημους καταρράκτες και το εκκλησάκι της Ανάληψης. Μικρή παραμονή εκεί για καφέ και συνεχίζουμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην ολόφωτη πόλη με την εορταστική ατμόσφαιρα. Ακόμη, μπορείτε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα δεκάδες μαγαζιά με ζωντανή μουσική στα Λαδάδικα. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27/12/19, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (261 χλμ).

Πρωινό. Επίσκεψη στον πολιούχο της πόλης τον Άγιο Δημήτριο, τον Λευκό Πύργο, κ.α. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στην γιορτινή αγορά της πόλης και παραμονή για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 195 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

 

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Αριδαία & μία (1) διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, με πρωινό.

 

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

- Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

 

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

 

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.