τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 24 Δεκ, 2019 | Τιμή: €235 κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΙΣΤΟΜΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ( ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ) - ΑΘΗΝΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 24/12/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΙ (325χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας με ενδιάμεση στάση στη Ναύπακτο για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με άφιξη στο Γαλαξίδι για γνωριμία και παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, άφιξη στους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την γιορτινά στολισμένη πόλη. Για το βράδυ προτείνουμε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 25/12/2019, ΔΕΛΦΟΙ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ (114χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, ο οποίος περιβάλλεται από ψηλούς κάθετους βράχους, τις Φαιδριάδες πέτρες. Στη συνέχεια, αναχώρηση για περιήγηση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στις σύγχρονες χιονοδρομικές πίστες και στα σαλέ του Παρνασσού. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Αράχωβα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά δρομάκια της ορεινής κωμόπολης και θα θαυμάσουμε τα πέτρινα σπίτια καθώς και την υπέροχη θέα στον κάμπο. Παραμονή για φαγητό κατά βούληση και επιστροφή στους Δελφούς στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 26/12/19, ΔΕΛΦΟΙ – (ΟΣ. ΛΟΥΚΑΣ) / ΔΙΣΤΟΜΟ – ΑΘΗΝΑ - ΠΛΑΚΑ (186 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, όπου οι τοιχογραφίες και ιδιαίτερα τα ψηφιδωτά του είναι από τα σπουδαιότερα στον ελληνικό χώρο. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με στάση στο μαρτυρικό Δίστομο. Μια από τις μαρτυρικές πόλεις της χώρας, το Δίστομο έχει μείνει στην ιστορία για την σφαγή που έγινε εκεί από τους Γερμανούς κατακτητές κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παραμονή στο Δίστομο για φαγητό και στη συνέχεια, αναχώρηση για την Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στην γιορτινά στολισμένη πόλη της Αθήνας. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες της Πλάκας με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27/12/2019, ΑΘΗΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ, (420 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια, θα έχετε χρόνο ελεύθερο στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσετε μια ευχάριστη βόλτα στα στενά γραφικά δρομάκια της Πλάκας και της παλιάς συνοικίας της Αθήνας που βρίσκεται φωλιασμένη κάτω από την αρχαία Ακρόπολη, το Μοναστηράκι. Παραμονή για φαγητό και γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, επιβίβαση στο πούλμαν για επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 235 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

 

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στους Δελφoύς και μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, με πρωινό.

 

- Τοπικοί φόροι διανυκτέρευσης.

 

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

- Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

 

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης και μουσεία.

 

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.