τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 23 Δεκ, 2019 | Τιμή: €349 κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 23/12/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (863 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων Ελλάδας – Σκοπίων – Σερβίας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος κατά βούληση για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 24/12/2019, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( 377 χλμ).

Πρωινό και με διέλευση συνόρων Σερβίας – Ουγγαρίας, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας όπου είναι χωρισμένη από το Δούναβη στη Βούδα και Πέστη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια αναχώρηση για γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα ακολουθήσει χρόνος ελεύθερος στα φημισμένα καφέ Νιού Διόρκ και Ζερμπό, φημισμένα για τη μοναδική τους ατμόσφαιρα. Ακόμη μπορείτε να περιπλανηθείτε στον πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα καθώς επίσης και στα μεσαιωνικά δρομάκια της παλιάς πόλης. Ακολουθεί χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με φαγητό και κρασί σε κέντρο με ζωντανή μουσική και ουγγρικό φολκλορικό σόου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 25/12/2019, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.

Πρωινό. Αναχώρηση για ξενάγηση της πόλης. Πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη, δεξιά η Βούδα κτισμένη πάνω σε χαμηλούς λόφους και αριστερά η Πέστη απλωμένη σε πεδιάδα. Θα ξεκινήσουμε από το λόφο Γκέλερτ στη Βούδα της Ελευθερίας όπου μπορούμε να απολαύσουμε πανοραμικά την πόλη. Κύρια χαρακτηριστικά της το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, η πλατεία των Ηρώων, ο πύργος των Ψαράδων που αποτελεί το σύμβολο της πόλης , η εκκλησία του Αγ. Ματίας με ωραιότατα βιτρώ, η πινακοθήκη και τα μουσεία πολεμικής και μουσικής ιστορίας. Απολαύστε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τα πολύχρωμα στολίδια και τα διάφορα τοπικά καλούδια. Στη συνέχεια προτείνουμε μια ρομαντική κρουαζιέρα με το καραβάκι, στο Δούναβη. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα αξιοθέατα στις όχθες του ποταμού και σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 26/12/2019, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (377 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ξενάγηση όπου θα δούμε το εντυπωσιακό φρούριο Καλεμεγκντάν και το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά και εντυπωσιακά κτήρια του 19ου αιώνα κ.α. Δε θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε τη φυλακή, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση. απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Τέλος, θα περπατήσουμε στη γεμάτη ζωντάνια κεντρική πλατεία Τέρα που αποτελεί και την καρδιά του Βελιγραδίου, με τα καφέ και τα γραφικά εστιατόρια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

5η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 27/12/2019 , ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( 863 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής. Διέλευση συνόρων Σερβίας – Σκοπίων και στη συνέχεια διέλευση συνόρων Σκοπίων - Ελλάδας (Εύζωνοι). Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας έχοντας ακόμη νωπές στη μνήμη μας τις εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 349 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας,

με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι και δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 4****.

-Τέσσερα (4) πρωινά.

-Τρία (3) δείπνα.

- Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε κέντρο με ζωντανή μουσική με φαγητό και κρασί.

-Έμπειρο ξεναγό - συνοδό του γραφείου μας, σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

-Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Είσοδοι στα μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης .

- Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο.

-Τα ποτά στα δείπνα.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα το διαβατήριο σας σε ισχύ ή η αστυνομική σας ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) .

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.