τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

Διάρκεια: 7 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 22 Δεκ, 2019 | Τιμή: €495 κατ'άτομο

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ – ΜΟΝΑΧΟ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 22/12/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (863 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων Ελλάδας – Σκοπίων – Σερβίας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος κατά βούληση για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 23/12/2019, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( 377 χλμ).

Πρωινό και με διέλευση συνόρων Σερβίας – Ουγγαρίας, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας όπου είναι χωρισμένη από το Δούναβη στη Βούδα και Πέστη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια αναχώρηση για γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα ακολουθήσει χρόνος ελεύθερος στα φημισμένα καφέ Νιού Διόρκ και Ζερμπό, φημισμένα για τη μοναδική τους ατμόσφαιρα. Ακόμη μπορείτε να περιπλανηθείτε στον πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα καθώς επίσης και στα μεσαιωνικά δρομάκια της παλιάς πόλης. Ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 24/12/2019, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ (525 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την παραμυθένια Πράγα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και ακολουθεί μια πρώτη γνωριμία στα μεσαιωνικά σοκάκια της ολόφωτης Πράγας. Ακολουθεί χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με μουσική στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 25/12/2019, ΠΡΑΓΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στη «Χρυσή Πόλη» που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα. Επίσκεψη στην Καστρούπολη, την ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα, το Γοτθικό καθεδρικό ναό του αγίου Βίτου με τα εντυπωσιακά βιτρό και το Μαυσωλείο των Βοήων Βασιλέων. Συνεχίζουμε περνώντας από την παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα περπατήσουμε από τη γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και βόλτα στα καλντερίμια της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 26/12/2019, ΠΡΑΓΑ – ΜΟΝΑΧΟ(382 χλμ) – ΜΟΝΑΧΟ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (162 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ωραία πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε την ξακουστή εκκλησία Φραουνκίρχε, που οι δύο τρούλοι της είναι το έμβλημα της πόλης, την φημισμένη πλατεία Μάριενπλατς όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε την αλλαγή της ώρας στο Δημαρχείο, την Όπερα, κ.α. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας, για την πρωτεύουσα του Τυρόλου το Ίννσμπρουκ. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Περιήγηση και ξενάγηση στην πόλη - δημιούργημα των Αψβούργων, όπου θα δούμε μεταξύ των άλλων την Αψίδα του Θριάμβου, τη λεωφόρο Μαρία Τερεζιανστράσσε και την Μικρή Χρυσή Στέγη. Περιπλάνηση στα μεσαιωνικά δρομάκια με την μεσαιωνική πλατεία, το Χόφμπουργκ, την Χοφκίρχε κ.α Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

6η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27/12/2019, ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΑΝΚΟΝΑ (627 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

7η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/12/2019, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 495 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας,

με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Μία (1) διανυκτέρευση στο Βελιγράδι, μία (1) διανυκτέρευση στη Βουδαπέστη, δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Πράγα και μία (1) διανυκτέρευση στο Ίνσμπρουκ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 4****.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα – Ηγουμενίτσα σε τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές ΑΒ4 με w/c και ντουζ.

-Πέντε (5) πρωινά - μπουφέ.

-Τέσσερα (4) δείπνα.

-Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με μουσική στο ξενοδοχείο.

-Έμπειρο ξεναγό - συνοδό του γραφείου μας, σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

-Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Είσοδοι στα μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης .

- Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο.

-Τα ποτά στα δείπνα.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα το διαβατήριο σας σε ισχύ ή η αστυνομική σας ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) .

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.