τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

Διάρκεια: 7 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 22 Δεκ, 2019 | Τιμή: €495 κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

7 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ

(ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ –

ΣΑΝ ΜΟΡΙΤΖ – ΝΤΑΒΟΣ - ΜΠΟΛΖΑΝΟ )

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 22/12/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (80 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων αργά το απόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 23/12/2019 , ΑΝΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ (440 χλμ).

Άφιξη την επομένη, στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, του παγκοσμίου κέντρου μόδας, το Μιλάνο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί δείπνο και στη συνέχεια αναχώρηση για να γνωρίσουμε από κοντά την ολόφωτη πόλη στολισμένη με τα γιορτινά της. Θα δούμε το Ντουόμο τη Σκάλα του Μιλάνο, κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 24/12/2019 , ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ (306 χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη φημισμένη λίμνη Κόμο, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Στη συνέχεια μέσω Λουγκάνο συνεχίζουμε για τη Λουκέρνη, την πόλη που είναι κτισμένη στις όχθες της αστραφτερής Λίμνης των τεσσάρων Καντονιών, με τους παλιούς πύργους και τα τείχη με τις επάλξεις, με τα καμπαναριά και με τις πλαγιές της γεμάτες εξοχικά σπίτια. Από εκεί, αναχώρηση για τη Ζυρίχη, την πόλη που χτυπά η οικονομική καρδιά της Ελβετίας. Χτισμένη στα βόρεια την ομώνυμης λίμνης, αποτελεί διεθνές σημείο συνάντησης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί δείπνο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη η οποία δίνει την εντύπωση μιας ήσυχης πόλης και όχι ενός από τα πιο σημαντικά τραπεζικά κέντρα της Ευρώπης. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 25/12/2019 , ΖΥΡΙΧΗ.

Πρωινό. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε την παλιά πόλη με τον Καθεδρικό Ναό, την Εκκλησία Φραουμύνστερ με τα υπέροχα βιτρώ του Σαγκάλ, το Πανεπιστήμιο, την Πινακοθήκη και την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης. Τελειώνοντας, χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, την Μπανχοφστράσε, με τα πολυκαταστήματα (όπως το «Τζέλμολι»), τα κεντρικά γραφεία των τραπεζών, το Μουσείο Ρολογιού αλλά και τα αποτυπώματα διάσημων σταρ του κινηματογράφου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 26/12/2019 , ΖΥΡΙΧΗ – CHUR – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ – ΣΑΝ ΜΟΡΙΤΖ – ΝΤΑΒΟΣ – ΜΠΟΛΖΑΝΟ (450 χλμ).

Πρωινό. Ακολουθεί εκδρομή στο παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο Σαιντ Μόριτζ το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1580μ με γραφικά σαλέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Μετά από μια

 

 

θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε στο Chur. Από εκεί, θα πάρουμε το Αλπικό τρένο express με κατεύθυνση το ονομαστό χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ. Η διαδρομή ξετρελαίνει, μέσα από δάση, λίμνες και παγετώνες. Μια διαδρομή δυόμιση ώρες περίπου, γεμάτη αντιθέσεις, που θα σας μείνει αξέχαστη. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε την φυσική ομορφιά. Συνεχίζουμε με σύντομη επίσκεψη στο μαγευτικό χιονοδρομικό κέντρο του Νταβός και από εκεί αναχώρηση για το γραφικό Μπολζάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ακολουθεί γνωριμία με την όμορφη αυτή Ιταλική πόλη χτισμένη στους πρόποδες των Άλπεων. Διανυκτέρευση.

 

6η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27/12/2019 , ΜΠΟΛΖΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ (508 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

7η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/12/2019, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ–ΙΩΑΝΝΙΝΑ (80 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 495 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

Επιβάρυνση για τέσσερα (4) δείπνα : 80 ευρώ / κατά άτομο.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

- Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Ανκόνα και Ανκόνα - Ηγουμενίτσα, σε καμπίνες τετράκλινες εσωτερικές ΑΒ4 με w/c και ντουζ.

- Μία (1) διανυκτέρευση στο Μιλάνο, δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ζυρίχη και μια (1) διανυκτέρευση στο Μπολζάνο, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, 3* / 4*.

- Τέσσερα (4) πρωινά - μπουφέ.

- Τέσσερα (4) δείπνα.

- Τοπικοί φόροι πόλεων.

- Έμπειρο αρχηγό - ξεναγό, του γραφείου μας σε όλη το διάρκεια της εκδρομής.

- Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-6-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία.

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Εισιτήρια τρένου express.

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.