τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΤΗΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 04 Οκτ, 2019 | Τιμή: €120 κατ'άτομο

ΤΗΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΗΝΟ - ΑΝΔΡΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 04/10/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ (449 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το βράδυ στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας, για το λιμάνι της Ραφήνας. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο φτάνουμε στο λιμάνι την επομένη το πρωί.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 05/10/2019 , ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ.

Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και αναχώρηση για το λιμάνι της Τήνου στις 07:05 το πρωί. Άφιξη στο νησί στις 10:45 και αναχώρηση για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Παναγίας της Τήνου όπου θα δούμε και το ναό της Εύρεσης και το Μαυσωλείο της Έλλης. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στο νησί όπου μπορούμε να ανακαλύψουμε τα γραφικά δρομάκια και τα σπίτια με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, για αγορές και φαγητό. Το μεσημέρι, αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για το λιμάνι της Άνδρου στις 16:45. Άφιξη στην Άνδρο στις 18:20. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί γνωριμία με το Γαύριο που είναι και το λιμάνι της Άνδρου και έχει κίνηση και ζωντάνια όλο το χρόνο. Είναι καλά προστατευμένο στον κλειστό όρμο και “φανερώνεται μόνο όταν το καράβι περνά δίπλα από τα βράχια και μπαίνει στο λιμάνι. Είναι η πρώτη εικόνα που έχει ο επισκέπτης από το νησί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 06/10/2019 , ΑΝΔΡΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (449 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να γνωρίσουμε από κοντά την όμορφη χώρα της Άνδρου, η οποία είναι χτισμένη σε βενετσιάνικο ρυθμό πάνω σε ένα βράχο, με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, εναρμοσμένη με το περιβάλλον. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια και να θαυμάσουμε τα μοναδικά Ανδριώτικα αρχοντικά, τα επιβλητικά κτίρια, τα απλωτά σκαλιά και την ευρύχωρη πλατεία με δέντρα. Περνώντας την καμάρα, ακολουθώντας την οδό Εμπειρίκου θα βρεθείτε στην πλατεία του ΄΄ Αφανούς Ναύτη΄΄ και στη γεφυρούλα που συνδέει την Άνδρο και το νησάκι με τα ερείπια του κάστρου. Από εκεί συνεχίζουμε για τα Αποίκια, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνας. Επιστρέφοντας θα σταματήσουμε στο κοσμοπολίτικο Μπατσί όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για το λιμάνι της Ραφήνας στις 15:30. Άφιξη στο λιμάνι το απόγευμα στις 17:30, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 120 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας από Ιωάννινα – Ραφήνα – Ιωάννινα και για τις μετακινήσεις σας στην Άνδρο. (Το πούλμαν δεν θα είναι με το group στην Τήνο)

-Ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνο, Τήνο - Άνδρο και Άνδρο - Ραφήνα.

-Μία (1) διανυκτέρευση στην Άνδρο (στο Γαύριο), με πρωινό.

-Τοπικό φόρο διανυκτέρευσης.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες και για την εκτέλεση του προγράμματος σας .

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

* Σημείωση : Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.

 

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.