τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 14 Σεπ, 2019 | Τιμή: €84 κατ'άτομο

ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 14/09/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΒΟΛΟΣ ( 255 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την Ακαδημία. Με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Καλαμπάκα, άφιξη στα Μετέωρα, το σημαντικότερο και σπουδαιότερο αξιοθέατο της Θεσσαλίας και της Ελλάδας. Εκεί θα επισκεφθούμε τη Μονή του ΄΄Αγίου Στεφάνου ΄΄, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοναστήρια. Συνεχίζουμε με άφιξη σε μια από τις ωραιότερες πόλεις και σημαντικό λιμάνι, το Βόλο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί γνωριμία με την πόλη του Βόλου και χρόνος ελεύθερος στην παραλιακή με τις πολλές ταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 15/09/2019, ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ (ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΧΑΝΙΑ) – ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( 294 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο στολίδι του νομού Μαγνησίας με τα πανέμορφα χωριά, το Πήλιο. Πρώτη μας στάση θα είναι η Μακρυνίτσα, από τα πιο ονομαστά Πηλιορείτικα χωριά, με πλούσια ιστορία, καλντερίμια και αρχοντικά σπίτια, αντιπροσωπευτικά δείγματα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Από εκεί, συνεχίζουμε για την Πορταριά. Σημαντικό τουριστικό θέρετρο χειμώνα-καλοκαίρι, που βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια και τρεχούμενα νερά και που η θέα είναι καταπληκτική στον Παγασητικό Κόλπο. Στη συνέχεια της διαδρομής μας συναντάμε τον ορεινό παραδοσιακό οικισμό του Πηλίου τα Χάνια, με τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεση στάση, άφιξη στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 84 € / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Μία (1) διανυκτέρευση στο Βόλο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

-Τοπικό φόρο διαμονής.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.