τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 06 Σεπ, 2019 | Τιμή: €150 κατ'άτομο

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΛΥΜΠΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΜΕΣΣΗΝΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ

 

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06/09/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (455 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ , άφιξη στην Ολυμπία, στον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας. Ένας χώρος γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί από όπου ξεκινάει κάθε τέσσερα χρόνια η ολυμπιακή φλόγα για να μεταφερθεί στον τόπο που γίνονται οι ολυμπιακοί αγώνες. Παραμονή για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 07/09/19, ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (153 χλμ.)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ιστορική Πύλο. Γνωριμία με την πόλη και περιπλάνηση στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων με τα αιωνόβια πλατάνια. Συνεχίζουμε για τη Μεθώνη όπου θα δούμε το Βενετσιάνικο Κάστρο. Από εκεί, αναχώρηση για την Κορώνη, μικρός παραθαλάσσιος οικισμός στο νοτιοδυτικό άκρο του Μεσσηνιακού Κόλπου με κύρια αξιοθέατα το ενετικό κάστρο στην κορυφή και το γραφικό λιμανάκι στα πόδια του οικισμού. Επιστροφή στην Καλαμάτα. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 08/09/19, ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΕΣΣΗΝΗ–ΤΡΙΠΟΛΗ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ (495 χλμ).

Πρωινό. Ακολουθεί επίσκεψη στo ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, που δεσπόζει στην ομώνυμη πλατεία και είναι ο Μητροπολιτικός Ναός της Καλαμάτας, καθώς επίσης και στο Φράγκικο κάστρο που προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Η Αρχαία Μεσσήνη ήταν η πρωτεύουσα του Μεσσηνιακού κράτους με το όνομα να το έχει πάρει από την πρώτη μυθική βασίλισσα Μεσσήνη. Οι αρχαιολογικές έρευνες που έχουν γίνει στην περιοχή έχουν φέρει στην επιφάνεια σημαντικά αρχαιολογικά αρχιτεκτονικά ευρήματα, όπως το συγκρότημα του Ασκληπιείου, το Ωδείο και το Βουλευτήριο. Συνεχίζουμε με άφιξη στην ιστορική πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας , την Τρίπολη. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Τρίπολης όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην κεντρική πλατεία και παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, παίρνουμε τοτο δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 150 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Καλαμάτα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας 4****.

- Δύο (2) πρωινά .

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.