τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Πέμπτη 05 Σεπ, 2019 | Τιμή: €230 κατ'άτομο

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 05/09/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (864 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων Ελλάδας – Σκοπίων και στη συνέχεια, διέλευση συνόρων Σκοπίων – Σερβίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και στη συνέχεια, ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 06/09/2019, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Πρωινό. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Κοινοβούλιο. Μετά την ξενάγηση ελεύθεροι για μια βόλτα στο κέντρο ή για ψώνια στην αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 07/09/201, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (192 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πανέμορφο Νόβισαντ, την κομψή πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας και της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σερβίας. Θα επισκεφτούμε το κάστρο Πετροβαραντίν και θα έχουμε χρόνο για καφέ απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα που προσφέρει πάνω από την πόλη. Περίπατο στο ιστορικό κέντρο, για να καταλήξουμε στο εμπορικό κέντρο όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 08/09/2019 , ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (864 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων για επιστροφή Ιωάννινα. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 230 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4****

- Τρία (3) πρωινά.

- Τρία (3) δείπνα.

- Τοπικοί φόροι των πόλεων.

- Ξεναγό – αρχηγό του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Περιηγήσεις - ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Ό,τι αναφέρεται προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα η αστυνομική σας ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το διαβατήριο σας σε ισχύ .

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.