τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Πέμπτη 29 Αύγ, 2019 | Τιμή: €275 κατ'άτομο

ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΥΡΟ – ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 29/08/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ. (432χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας για τον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, την Ερμούπολη στις 17:30. Άφιξη στις 21:10 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για φαγητό και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Σύρο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30/08/2019, ΣΥΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ - ΣΥΡΟΣ.

Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι και απόπλους για την Τήνο στις 11:30. Άφιξη στις 12:00 και παραμονή για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της Τήνου, όπου θα ακολουθήσει και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το λιμάνι για επιστροφή στην Ερμούπολη στις 15:00. Άφιξη στη Σύρο στις 15:30. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το περίφημο Δημαρχείο έργο του Τσίλερ και το Δημοτικό θέατρο "Απόλλων" μια μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ,31/08/2019, ΣΥΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΣΥΡΟΣ.

Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι και απόπλους για την Μύκονο στις 10:50. Άφιξη στις 11:35 και γνωριμία με το νησί, το οποίο στο σύνολο του είναι χτισμένο με τον ιδιότυπο τρόπο της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, αποτελεί το κλασικό δείγμα της σε όλες τις Κυκλάδες. Χαρακτηριστικά στοιχεία της όπως οι παραδοσιακοί ανεμόμυλοι, το πλήθος των εκκλησιών, οι περιστερώνες καθώς και οι καπνοδόχοι των σπιτιών τονίζουν ιδιαίτερα τον θαυμασμό. Σημαντικό δείγμα αυτής της αρχιτεκτονικής είναι η εκκλησία "Παραπορτιανής". Η περιοχή του λιμανιού, η περιοχή Λάκκα καθώς και τα όμορφα μικρά στενά στο κέντρο της, δημιουργούν ένα ιδιόρρυθμο εμπορικό κέντρο που αποτελείται από φημισμένα καταστήματα. Αναχώρηση για το λιμάνι και απόπλους για επιστροφή στην Σύρο στις 19:35. Άφιξη στις 20:20. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 01/09/2019 , ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.(432χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να γνωρίσουμε από κοντά την Άνω Σύρο, αμφιθεατρικά χτισμένη από τους Ενετούς τον 13ο αιώνα, στον λόφο του Σαν Τζώρτζη, με την ομώνυμη καθολική εκκλησία στην κορυφή του Αγ. Γεωργίου. Επίσης σώζονται το μοναστήρι των Καπουτσίνων με την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη και το μοναστήρι των Ιησουιτών με την εκκλησία της Παναγίας Καρμήλου (18ος αιώνας). Η θέα από την Άνω Σύρο είναι πανοραμική. Επιστροφή στην Ερμούπολη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο γραφικό λιμάνι με τα παραδοσιακά μαγαζιά που πουλάνε λουκούμια και χαλβαδόπιτες, τις σπεσιαλιτέ του νησιού. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για Πειραιά στις 14:50. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 18:30. Επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεση στάση, άφιξη στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 275 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, άνετο, υπερυψωμένο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας, Ιωάννινα – Πειραιά Ιωάννινα.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά - Σύρο , Σύρο - Μύκονο – Σύρο, Σύρο - Τήνο – Σύρο και Σύρο – Πειραιά.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας στη Σύρο.

- Τρία (3) πρωινά.

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Μετακίνηση από το νέο λιμάνι της Μυκόνου προς τη χώρα.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα ΄΄περιλαμβάνει΄΄.

 

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.