τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΡΙ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ

Διάρκεια: 6 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Πέμπτη 13 Ιούν, 2019 | Τιμή: €449 κατ'άτομο

ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΡΙ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΡΙ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 13/06/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ (80 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων αργά το βράδυ, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι (στις 00:30 – 14/06). Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14/06/19, ΜΠΑΡΙ – ΠΟΜΠΗΙΑ - ΝΑΠΟΛΗ – ΣΑΛΕΡΝΟ , (360 χλμ)

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Μπάρι. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Πομπηία. Ακολουθεί ξενάγηση στα ερείπια της ΄΄Νεκρής Πόλης΄΄ που καλύφθηκε από την στάχτη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ., θα δούμε επίσης τα Λουτρά, το Ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, το σπίτι του Βέττι και το περίφημο Φόρουμ. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη. Ακολουθεί ξενάγηση της όμορφης πόλης με τις γραφικές συνοικίες της και το παλιό λιμάνι. Η πανέμορφη παραλιακή λεωφόρος, το θέατρο Σαν Κάρλο, η γκαλερία Ουμπέρτο Ι, η πλατεία Δημαρχείου και το παλάτσο Ρεάλε του οποίου η πρόσοψη στολίζουν οκτώ αγάλματα ηγεμόνων της Νάπολης, είναι μερικά από τα αξιοθέατα. Συνεχίζουμε για το Σαλέρνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 15/06/19, ΣΑΛΕΡΝΟ (ΑΜΑΛΦΙ – ΠΟΖΙΤΑΝΟ).

Πρωινό. Αναχώρηση για την προβλήτα του λιμανιού, από όπου θα ξεκινήσουμε την μαγευτική μας κρουαζιέρα στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα. Πρώτη μας στάση θα είναι στο Αμάλφι, όπου κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στο χωριό, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό και θα έχουμε χρόνο για την απαραίτητη βόλτα μας, αλλά και για φαγητό. Στη συνέχεια θα καταπλεύσουμε στο Ποζιτάνο, που είναι "κρεμασμένο" στα βράχια. Βόλτα στα μικρά, στενά δρομάκια που θυμίζουν κυκλαδίτικα σοκάκια και χρόνος για καφέ. Αναχώρηση το απόγευμα για επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σαλέρνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 16/06/19, ΣΑΛΕΡΝΟ (ΚΑΠΡΙ – ΣΟΡΕΝΤΟ).

Πρωινό. Αναχώρηση για να επιβιβαστούμε στο ταχύπλοο για το θεϊκό Κάπρι, που χαρακτηρίζεται ως ο "Κήπος της Εδέμ", λόγω της οργιώδους βλάστησής του και της ποικιλίας των λουλουδιών του. Άφιξη στο νησί και μεταφορά με μικρά τοπικά πουλμανάκια στο πάνω χωριό, το Ανακάπρι. Θα κάνουμε τη βόλτα μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια, θα κατεβούμε στο Κάπρι για να απολαύσουμε έναν καφέ και για να κάνουμε τις αγορές μας. Συνεχίζουμε για το Σορρέντο, την πανέμορφη και μοναδική πόλη-κόσμημα της Καμπανίας. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στο διάσημο αυτό θέρετρο με την ατμόσφαιρα της Belle Epoque. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Σαλέρνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 17/06/19, ΣΑΛΕΡΝΟ – ΜΑΤΕΡΑ - ΜΠΑΡΙ (276 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Ματέρα, γνωστή ως ΄΄η Καππαδοκία της Δύσης΄΄ που έχει ανακηρυχθεί από την Ουνέσκο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Περιήγηση της πόλης, όπου θα δούμε την εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου. Σχετική παραμονή στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης και αναχώρηση για το λιμάνι του Μπάρι. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους για την Ηγουμενίτσα στις 19:30. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

 

6η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 18/06/17, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (80χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, νωρίς το πρωί (05:30). Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 449 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο, ασφαλές, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Μπάρι και Μπάρι - Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες καμπίνες (ΑΒ4), με w/c και ντουζ.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Σαλέρνο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας 4****.

- Τρία (3) πρωινά ( μπουφέ ).

- Τρία (3) δείπνα.

- Τοπικοί φόροι πόλεων.

- Τοπικός ξεναγός στην Πομπηία.

- Έμπειρο αρχηγό - ξεναγό σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.

- Περιηγήσεις - Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την εκδρομή Αμάλφι – Ποζιτάνο & Κάπρι – Σορέντο και τοπικά πουλμανάκια στο Κάπρι

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο περιλαμβάνει.

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το διαβατήριο σας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ .

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.