τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Πέμπτη 25 Απρ, 2019 | Τιμή: €255 κατ'άτομο

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

 

1η ΜΕΡΑ, Μ. ΠΕΜΠΤΗ , 25/04/19 , ΙΩΑΝΝΙΝA – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ (492 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ στο δρόμο άφιξη στην ιστορική πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας , την Τρίπολη. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Τρίπολης όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην κεντρική πλατεία και παραμονή για φαγητό. Στην συνέχεια, αναχώρηση για τη Σπάρτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εκκλησιαστεί σε κοντινή εκκλησία ή να επιβιβαστεί στο πούλμαν για επίσκεψη στην ατόφια Βυζαντινή πολιτεία, το Μυστρά με το κάστρο και τις δεκάδες εκκλησίες γνωρίζοντας το μεγαλείο του Βυζαντίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26/04/19, ΣΠΑΡΤΗ–ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΝΕAΠΟΛΗ–ΚΥΘΗΡΑ (125 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Μονεμβασιά. Θα γνωρίσουμε από κοντά την Μεσαιωνική Καστροπολιτεία, που βρίσκεται σκαρφαλωμένη σε βράχο και που συνδέεται με την αντικρινή Πελλοπονησιακή ακτή σε μια στενή λωρίδα γης. Από εκεί, συνεχίζουμε για το λιμάνι της Νεάπολης απ΄ όπου και θα σαλπάρουμε για τα μαγευτικά Κύθηρα στις 15:30. Μετά από ταξίδι 1 ώρας και 15 λεπτών, άφιξη στο λιμάνι των Κυθήρων (Διακόφτι). Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον γραφικό κυκλαδίτικο Αβλέμονα, ίσως το πιο όμορφο χωριό των Κυθήρων. Βρίσκεται στα ανατολικά των Κυθήρων, παραθαλάσσιο με γραφικούς κολπίσκους. Θα κάνετε μια βόλτα μέχρι το ενετικό φρούριο και θα δείτε το κτίριο με το ηλιακό ρολόι στον κολπίσκο πίσω από το χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί δείπνο σε κοντινή ταβέρνα με νηστήσιμο ή μη μενού. Στη συνέχεια εκκλησιασμός με την ακολουθία του επιταφίου σε κοντινή εκκλησία. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, 27/04/19, ΚΥΘΗΡΑ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και έναρξη της περιήγησης μας με επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Άφιξη στο Μοναστήρι , προσκύνημα – ξενάγηση αναχώρηση. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας με επόμενο σταθμό το Μουσείο Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στο Κάτω Λιβάδι αλλά και τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα της Ελλάδος στο «Κατούνι». Σύντομη στάση για ψώνια παραδοσιακών προϊόντων στο Πάνω Λιβάδι και συνεχίζουμε για την Πρωτεύουσα «Χώρα» . Περίπατος στα γραφικά στενά , βόλτα στο ενετικό Φρούριο με την μαγική θέα σε τρία πελάγη , το νησάκι Χύτρα , αλλά ακόμα και τα Αντικύθηρα αλλά και την Κρήτη. Επιστροφή στην Πλατεία του χωριού για καφέ και αναχώρηση για το γραφικό παραθαλάσσιο Καψάλι μόλις 3 χιλιόμετρα πιο κάτω για φαγητό δίπλα στην Θάλασσα. Μετά το φαγητό επιστρέφοντας θα επισκεφθούμε το καταπράσινο χωριό Μυλοπόταμο με τα πολλά νερά και τον φημισμένο καταρράκτη της Φόνισσας , βόλτα στον καταρράκτη , καφές ή γλυκό στην πλατεία του χωριού και συνεχίζουμε για επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Ακολουθεί δείπνο σε κοντινή ταβέρνα με νηστίσιμο ή μη μενού. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την εκκλησία για να παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όποιος επιθυμεί προαιρετικά μπορεί να γευτεί την παραδοσιακή μαγειρίτσα σε ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 28/04/19, ΚΥΘΗΡΑ.

Πρωινό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εκκλησιαστεί σε κοντινή εκκλησία. Στη συνέχεια, ακολουθεί γλέντι με ζωντανή μουσική σε ταβέρνα κοντά στο ξενοδοχείο με ένα εορταστικά παραδοσιακό μενού, αρνί, κοντοσούβλι, κοκορέτσι στη σούβλα και διάφορες άλλες Πασχαλινές γεύσεις. Ξεκούραση και το απόγευμα αναχώρηση για το κεφαλοχώρι του νησιού Ποταμός για καφέ και περιήγηση στο χωριό. Ακόμη θα επισκεφθούμε το χωριό Αγία Πελαγία που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε λόφο, παραθαλάσσια, με θέα την Πελοπόννησο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

5η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 29/04/19, ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (570 χλμ).

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία γνωριμία με το νησί και αναχώρηση για το λιμάνι για να πάρουμε το πλοίο για την Νεάπολη στις 11:30. Άφιξη στη Νεάπολη μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση για φαγητό παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και προκαταβολή 100 ευρώ / κατά άτομο το αργότερο 15 ημέρες πριν την αναχώρηση. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 255 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή πείρα του οδηγού μας.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη – Κύθηρα - Νεάπολη.

-Μία (1) διανυκτέρευση στη Σπάρτη και τρεις (3) διανυκτερεύσεις στα Κύθηρα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 3*** / 4****.

-Τέσσερα (4) πρωινά μπουφέ.

-Δύο δείπνα και ένα γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα σε ταβέρνα.

-Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και κέντρα διασκεδάσεως.

-Τα ποτά στα γεύματα / δείπνα.

- Τοπικό φόρο διαμονής (3 ευρώ/το δωμάτιο/την ημέρα για το ξενοδοχείο 3*** και 4 ευρώ/ το δωμάτιο/την ημέρα για το ξενοδοχείο 4****).

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

*Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.