τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 31 Δεκ, 2018 | Τιμή: €115 κατ'άτομο

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΙΣΤΟΜΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ( ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ )

 

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 31/12/2018, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΙ (325χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας με ενδιάμεση στάση στην Nαύπακτο για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με άφιξη στο Γαλαξίδι για γνωριμία και παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, άφιξη στους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την γιορτινά στολισμένη πόλη. Για το βράδυ προτείνουμε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 01/01/2019, ΔΕΛΦΟΙ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ (114χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για περιήγηση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στις σύγχρονες χιονοδρομικές πίστες και στα σαλέ του Παρνασσού. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Αράχωβα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά δρομάκια της ορεινής κωμόπολης και θα θαυμάσουμε τα πέτρινα σπίτια καθώς και την υπέροχη θέα στον κάμπο. Παραμονή για φαγητό κατά βούληση και επιστροφή στους Δελφούς στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 02/01/2019, ΔΕΛΦΟΙ – (ΟΣ. ΛΟΥΚΑΣ)/ΔΙΣΤΟΜΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

(359 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, όπου οι τοιχογραφίες και ιδιαίτερα τα ψηφιδωτά του είναι από τα σπουδαιότερα στον ελληνικό χώρο. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με στάση στο μαρτυρικό Δίστομο. Μια από τις μαρτυρικές πόλεις της χώρας, το Δίστομο έχει μείνει στην ιστορία για την σφαγή που έγινε εκεί από τους Γερμανούς κατακτητές κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ιτέα, όπου θα έχουμε παραμονή για γνωριμία με την κωμόπολη και φαγητό. Στη συνέχεια της διαδρομής μας με ενδιάμεση στάση για καφέ επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 70 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 115 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

 

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στους Δελφούς, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

 

- Τοπικοί φόροι διανυκτέρευσης.

 

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

- Συνοδό του γραφείου μας.

 

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης και μουσεία.

 

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.