τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ - ΣΟΦΙΑ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 30 Δεκ, 2018 | Τιμή: €195 κατ'άτομο

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ - ΣΟΦΙΑ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΠΑΝΣΚΟ - ΣΟΦΙΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 30/12/2018, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ (482χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας στις 08:00 από την Ακαδημία. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Επόμενη στάση μας θα είναι στην περιοχή του Σαντάνσκι, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για φαγητό. Από εκεί, συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας, με άφιξη στο Μπάνσκο, την πόλη με τα παλιά διατηρητέα σπίτια . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το Μπάνσκο που συνδυάζει τέλεια το μοναδικό τοπίο με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού με τα γραφικά δρομάκια και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 31/12/2018, ΜΠΑΝΣΚΟ.

Πρωινό. Προαιρετικά αναχώρηση για το βουνό με τελεφερίκ και μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή φθάνουμε στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου. Εκεί θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ που σας παρέχει το χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές του, να χαρείτε το χιόνι, να θαυμάσετε το χειμερινό τοπίο και να απολαύσετε έναν καφέ σε κάποιο από τα πολλά σαλέ που υπάρχουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Επίσης θα συναντήσετε πολλά νυχτερινά κέντρα με ζωντανή ελληνική και βουλγάρικη μουσική τις οποίες σας προτείνουμε για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 01/01/2019, ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΟΦΙΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ (170χλμ x 2 = 340χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για μία ημερήσια εκδρομή στη Σόφια. Περιήγηση στο κέντρο της Σόφιας. Ξεκινάμε με τη Μητρόπολη του Αλεξάντερ Νέφσκυ, το οποίο αν δεν είναι το ωραιότερο μνημείο της Σόφιας, είναι όμως το πιο σημαντικό και το πιο ξακουστό της πρωτεύουσας, το πάρκο της Ελευθερίας, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Πατριαρχείο. Ακόμη θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου η οποία έχει σχήμα ροτόντας. Αντίκρυ στο Μαυσωλείο υψώνεται το παλιό Βασιλικό Ανάκτορο, πολύ μεγάλη και άνετη κατοικία , χωρίς πολύ καθορισμένο στυλ, διευθετημένη σαν αρχαίο τουρκικό κονάκι. Το ανάκτορο τώρα στεγάζει το Εθνογραφικό Μουσείο και την Εθνική Πινακοθήκη Καλών Τεχνών. Επιστροφή στο Μπάνσκο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 02/01/2019, ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (492χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Σαντάνσκι όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για ψώνια και φαγητό. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, γεμάτοι εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 195 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Μπάνσκο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.

- Τρία (3) πρωινά.

- Τρία (3) δείπνα.

- Τοπικό ξεναγό στην Σόφια.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Το εισιτήριο για το τελεφερίκ στο χιονοδρομικό κέντρο.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα καινούριο διαβατήριο ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).

 

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.