τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΣΟΦΙΑ)

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 07 Σεπ, 2018 | Τιμή: €155 κατ'άτομο

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΣΟΦΙΑ)

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΟΦΙΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 07/09/2018 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΡΙΛΑ - ΣΟΦΙΑ (607χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Στη συνέχεια, παραμονή για φαγητό στην περιοχή Σαντάνσκι και συνεχίζουμε για τη Ρίλλα και το ομώνυμο Μοναστήρι του 11ου αιώνα με τις σπάνιες Βυζαντινές τοιχογραφίες σε ρυθμό Μπαρόκ, που υψώνεται σε μια μεγαλειώδη τοποθεσία, στους πρόποδες ψηλών πλαγιών με δάση. Περιήγηση στο μοναστήρι, το οποίο από όπου και αν το κοιτάξει κανείς, θυμίζει φρούριο. Από εκεί, αναχώρηση για τη Σόφια. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 08/09/2018 , ΣΟΦΙΑ.

Πρωινό. Περιήγηση στο κέντρο της Σόφιας. Ξεκινάμε με τη Μητρόπολη του Αλεξάντερ Νέφσκυ, το οποίο αν δεν είναι το ωραιότερο μνημείο της Σόφιας, είναι όμως το πιο σημαντικό και το πιο ξακουστό της πρωτεύουσας, το πάρκο της Ελευθερίας, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Πατριαρχείο και την Πανεπιστημιούπολη. Ακόμη, θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου η οποία έχει σχήμα ροτόντας. Αντίκρυ στο Μαυσωλείο υψώνεται το παλιό Βασιλικό Ανάκτορο, πολύ μεγάλη και άνετη κατοικία , χωρίς πολύ καθορισμένο στυλ, διευθετημένη σαν αρχαίο τουρκικό κονάκι. Το ανάκτορο τώρα στεγάζει το Εθνογραφικό Μουσείο και την Εθνική Πινακοθήκη Καλών Τεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 09/09/2018 , ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (562χλμ).

Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Σαντάνσκι, πόλη στο κέντρο μιας πλούσιας γεωργικής περιοχής. Στάση για ψώνια στην πλούσια αγορά της πόλης, όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση με άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 155 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο, άνετο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σόφια, στο ξενοδοχείο RAMADA SOFIA CITY CENTER 4*.

- Δύο (2) πρωινά

- Δύο (2) δείπνα.

- Τοπικοί φόροι των πόλεων.

- Περιηγήσεις - ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Τοπικό ξεναγό.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.