τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Διάρκεια: 6 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 13 Αύγ, 2018 | Τιμή: €445 κατ'άτομο

ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

6 ΗΜΕΡΕΣ

ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΓΚΟΥΜΠΙΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΑΣΙΖΗ – ΤΟΝΤΙ – ΟΡΒΙΕΤΟ –

ΝΑΠΟΛΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΣΟΡΕΝΤΟ - ΚΑΠΡΙ

 

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 13/08/18, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ (78 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων αργά το απόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 14/08/18, ΑΝΚΟΝΑ – ΓΚΟΥΜΠΙΟ (108 χλμ).

Άφιξη την επομένη το απόγευμα στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη γραφικότερη μεσαιωνική πόλη, το Γκούμπιο. Εκεί θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη και θα περπατήσουμε στην Via Piccardi, θα δούμε το Δουκικό παλάτι και το Palazzo dei Consoli. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 15/08/18, ΓΚΟΥΜΠΙΟ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΑΣΙΖΗ – ΤΟΝΤΙ – ΟΡΒΙΕΤΟ – ΝΑΠΟΛΗ ( 510 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Περούτζια, πόλη του περίφημου ζωγράφου Περουτζίνο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ούμπριας, όπου θα ξεναγηθούμε στην υπέροχη Φοντάνα Ματζιόρε, στο μέγαρο των Πριόρι και την περίφημη αναγεννησιακή πινακοθήκη, τον καθεδρικό ναό, στο πηγάδι των Ετρούσκων και τη μεσαιωνική γειτονιά, όπου όλα αυτά χαρακτηρίζουν το ιστορικό κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την πανέμορφη Ασίζη που πέρα από τα τείχη, το κάστρο, τις πέτρινες κεραμόσκεπες κατοικίες, αυτό που δεσπόζει στην πόλη είναι η διπλή Βασιλική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, όπου βρίσκεται ο τάφος του και βέβαια οι νωπογραφίες του Τζιότο και του Τσιμαμπουέ. Σχετική παραμονή εκεί και αναχώρηση για δύο ενδιαφέροντα τουριστικά θέρετρα της Ούμπρια, το Τόντι όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για γνωριμία με την κομώπολη και την υπόγεια πόλη Ορβιέτο, όπου θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό και άλλα αξιοθέατα. Συνεχίζουμε για τη χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 16/08/18, ΝΑΠΟΛΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ – ΣΟΡΕΝΤΟ – ΚΑΠΡΙ – ΝΑΠΟΛΗ (52 χλμ x 2 = 104 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Πομπηία. Εκεί θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της ΄΄Νεκρής Πόλης΄΄ που καλύφθηκε από την στάχτη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ., θα δούμε επίσης τα Λουτρά, το Ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, το σπίτι του Βέττι και το περίφημο Φόρουμ. Συνεχίζουμε μέσω ενός μαγευτικού παραλιακού δρόμου για επίσκεψη σε ένα από τα πανέμορφα θέρετρα του Σορέντο, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για γνωριμία. Στη συνέχεια, αναχώρηση με πλοίο για το κοσμοπολίτικο Κάπρι (ατομικά έξοδα που πληρώνονται επί τόπου), όπου θα περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια και στην πλατεία Πιασσέτα. Επιστροφή στη Νάπολη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17/08/18, ΝΑΠΟΛΗ – ΜΠΑΡΙ (262 χλμ).

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση της όμορφης πόλης με τις γραφικές συνοικίες της και το παλιό λιμάνι. Η πανέμορφη παραλιακή λεωφόρος, το θέατρο Σαν Κάρλο, η γκαλερία Ουμπέρτο Ι, η πλατεία Δημαρχείου και το παλάτσο Ρεάλε του οποίου η πρόσοψη στολίζουν οκτώ αγάλματα ηγεμόνων της Νάπολης, είναι μερικά από τα αξιοθέατα. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι του Μπάρι. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

6η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 18/08/18 , ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (78 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 150 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δε θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 445 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο, ασφαλές, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και Μπάρι - Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες καμπίνες (ΑΒ4), με w/c και ντουζ.

- Μία (1) διανυκτέρευση στο Γκούμπιο και δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Νάπολη, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 4**** .

- Τρία (3) πρωινά ( μπουφέ ).

- Τρία (3) δείπνα.

- Τοπικούς φόρους πόλεων.

- Έμπειρο, επαγγελματία αρχηγό - ξεναγό σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.

- Περιηγήσεις - Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την εκδρομή στο Κάπρι.

- Τοπικός ξεναγός στην Πομπηία.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.