τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Πέμπτη 23 Αύγ, 2018 | Τιμή: €265 κατ'άτομο

ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ

5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΟ - ΝΑΞΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 23/08/18 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ. (432 χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, άφιξη στο λιμάνι, όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για την Πάρο στις 17:30. Άφιξη στο λιμάνι της Πάρου περίπου στις 22:30, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 24/08/18 , ΠΑΡΟΣ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τις Πεταλούδες, τοπίο με ξεχωριστή ομορφιά, πυκνή βλάστηση και πολλά νερά. Ακολουθεί επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής ή Καταπολιανής, από τα σπουδαιότερα μνημεία των Παλαιοχριστιανικών χρόνων στη χώρα μας και στο κάστρο. Επιστροφή στην Παροικιά και χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για γεύμα και μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, αναχώρηση για το Μαράθι, όπου θα δούμε τα λατομεία Μαρμάρων. Συνεχίζουμε για τη Νάουσα, όμορφο παραλιακό χωριό. Εκεί θα δούμε το Κάστρο, το λιμάνι, κ.ά. Δυτικά της Νάουσας, βρίσκονται οι Κολυμπήθρες, μια ξεχωριστή αμμουδιά με τεράστιους βράχους σε περίεργα σχήματα που θυμίζουν γλυπτά. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για βραδινό φαγητό, όπου στην παραλιακή, θα βρείτε πολλά εστιατόρια και ψαροταβέρνες και στα γραφικά σοκάκια θα βρείτε μικρά ταβερνάκια αλλά και εστιατόρια σε αυλές αναπαλαιωμένων αρχοντικών με "δροσερές αυλές". Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ, 25/08/18 , ΠΑΡΟΣ.

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για αγορά αναμνηστικών, ξεκούραση και μπάνιο. Η Πάρος σας προσφέρει απομονωμένες αμμουδιές αλλά και οργανωμένες πλαζ. Πλήθος ΄΄οικογενειακών΄΄ παραλιών αλλά και κοσμοπολίτικες πλαζ όλων των ηλικιών που αρέσκονται στην πολυκοσμία, τη δυνατή μουσική και τα σπορ θαλάσσια ή ΄΄παραλιακά΄΄. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ, 26/08/18 , ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ - ΠΑΡΟΣ.

Πρωινό. Προαιρετική αναχώρηση για το λιμάνι, από όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για τη Νάξο στις 11:10. Άφιξη γύρω στις 11:55 στη Νάξο, η οποία απλωμένη στην παραλία και το λόφο με τα εντυπωσιακά λείψανα του κάστρου και τη μαγευτική θέα, η Χώρα μας καλωσορίζει με την Πορτάρα και το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Θα δούμε το κάστρο, χτισμένο από τον ενετό Μάρκο Σανούδο, χαρακτηριστικό δείγμα μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, το αρχαιολογικό μουσείο και το μουσείο της Μητρόπολης. Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με το νησί. Θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλας. Επόμενη στάση είναι το Χαλκί όπου θα δούμε το παλιό αποστακτήριο κίτρου. Συνεχίζουμε για τον Απείρανθο , παραδοσιακό οικισμό με ιδιαίτερη δόμηση .Ενετικοί πύργοι , όμορφα παλιά διώροφα σπίτια , μαρμάρινα καλντερίμια με καμάρες , γραφικές πλατείες με καφενεία δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που σπάνια συναντάται στον κυκλαδικό χώρο . Επόμενη στάση το Φιλότι. Εκεί θα δούμε την παναγία Φιλωτίτισσα και το Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής. Επιστροφή στη Νάξο και αναχώρηση για το λιμάνι, όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για την Πάρο στις 22:30. Άφιξη στην Πάρο στις 23:15. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ , ΔΕΥΤΕΡΑ , 27/08/18, ΠΑΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ. (432 χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι, όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά στις 10:45. Άφιξη στον Πειραιά περίπου στις 14:45. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για φαγητό και καφέ, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δε θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 265 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, άνετο, υπερυψωμένο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, Πειραιά – Πάρο και Πάρο - Πειραιά.

- Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Πάρο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Τέσσερα (4) πρωινά.

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.

- Συνοδό του γραφείου μας.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

- Ημερήσια εκδρομή στην Νάξο 25 € κατά άτομο .

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα «περιλαμβάνει».

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.