τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 23 Δεκ, 2017 | Τιμή: €230 κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤO ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ »

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 23/12/2017, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (864 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων Ελλάδας – Σκοπίων και στη συνέχεια, διέλευση συνόρων Σκοπίων – Σερβίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και στη συνέχεια, ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 24/12/2017, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Πρωινό. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Κοινοβούλιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα και το απόγευμα ελεύθεροι για μια βόλτα στο εορταστικά στολισμένο κέντρο ή για ψώνια στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Το βράδυ σας προτείνουμε, για χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν φαγητό στην μποέμ περιοχή SKADARLJIA (η πλάκα του Βελιγραδίου) σε παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 25/12/2017, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (192 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πανέμορφο Νόβισαντ, την κομψή πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας και της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σερβίας. Θα επισκεφτούμε το κάστρο Πετροβαραντίν και θα έχουμε χρόνο για καφέ απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα που προσφέρει πάνω από την πόλη. Περίπατο στο ιστορικό κέντρο, για να καταλήξουμε στο εμπορικό κέντρο όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 26/12/2017 , ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (864 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων για επιστροφή Ιωάννινα. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 230 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4****

-Τρία (3) πρωινά.

- Δύο (2) δείπνα και ένα (1) γεύμα.

- Επαγγελματία ξεναγό – αρχηγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Περιηγήσεις - ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα η αστυνομική σας ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το διαβατήριο σας σε ισχύ .

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.