τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 03 Ιούν, 2017 | Τιμή: €175 κατ'άτομο

ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 03/06/17, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ - ΑΝΔΡΟΣ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, άφιξη στο λιμάνι, όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για την Άνδρο στις 17:12. Άφιξη στο λιμάνι της Άνδρου στις 19:07. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στο γραφικό Γαύριο το οποίο συνδυάζει τις απαραίτητες υποδομές με την παράδοση αιώνων της περιοχής. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 04/06/17, ΑΝΔΡΟΣ .

Πρωινό. Αναχώρηση για να γνωρίσουμε από κοντά την όμορφη χώρα της Άνδρου, η οποία είναι χτισμένη σε βενετσιάνικο ρυθμό πάνω σε ένα βράχο, με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, εναρμοσμένη με το περιβάλλον. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια και να θαυμάσουμε τα μοναδικά Ανδριώτικα αρχοντικά, τα επιβλητικά κτίρια, τα απλωτά σκαλιά και την ευρύχωρη πλατεία με δέντρα. Ακόμη θα δούμε τα δύο μουσεία σύγχρονης και μοντέρνας τέχνης με τα αξιόλογα εκθέματα και το μουσείο Γουλανδρή . Περνώντας την καμάρα, ακολουθώντας την οδό Εμπειρίκου θα βρεθείτε στην πλατεία του ΄΄ Αφανούς Ναύτη΄΄ και στη γεφυρούλα που συνδέει την Άνδρο και το νησάκι με τα ερείπια του κάστρου. Από εκεί συνεχίζουμε για την περιοχή των Αποικίων όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνας με το αγίασμα και την θαυματουργική εικόνα της Αγίας. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας για το νότιο κέντρο του νησιού , το παραθαλάσσιο Κόρθι . Εκεί θα δούμε το επιβλητικό φαράγγι στα Διποτάματα με τα άφθονα τρεχούμενα νερά και τους πολυάριθμους νερόμυλους . Στην περιοχή δεσπόζει το κάστρο της Φανερωμένης , παλιά μεσαιωνική οχύρωση , με εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο Πέλαγος . Στην περιοχή θα βρείτε πολλές όμορφες αμμουδερές παραλίες , με πιο γνωστή "της γριάς το πήδημα". Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος και παραμονή για γεύμα. Από εκεί αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Μπατσί όπου θα παραμείνουμε για καφέ . Επιβίβαση στο πούλμαν για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο στο Γαύριο . Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 05/06/17, ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Άνδρου όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για την Τήνο στις 09:17 . Άφιξη στο λιμάνι της Τήνου στις 10:37. Αναχώρηση για προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας όπου θα δούμε και το ναό της Εύρεσης και το Μαυσωλείο της Έλλης. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στο νησί. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι . Απόπλους για το λιμάνι της Ραφήνας στις 14:35. Άφιξη στο λιμάνι το απόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει η δήλωση συμμετοχής στην εκδρομή να γίνει απαραιτήτως το αργότερο 8 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής και να συνοδεύεται με προκαταβολή 70 κατ΄ άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

175 ευρώ / κατ΄ άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Ραφήνα – Άνδρο – Τήνο - Ραφήνα.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

- Συνοδός γραφείου.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.