Βουλγαρία

Βουλγαρία

27 Οκτωβρίου, 2017
3 ημέρες

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΟΦΙΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 27/10/2017 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΣΟΦΙΑ (572χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας. Ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Με ενδιάμεση στάση για φαγητό στην περιοχή Σαντάνσκι συνεχίζουμε για τη Σόφια. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

2η  ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 28/10/2017 ,   ΣΟΦΙΑ.

Πρωινό. Περιήγηση στο κέντρο της Σόφιας. Ξεκινάμε με τη Μητρόπολη του Αλεξάντερ Νέφσκυ, το οποίο αν δεν είναι το ωραιότερο μνημείο της Σόφιας, είναι όμως το πιο σημαντικό και το πιο ξακουστό της πρωτεύουσας, το πάρκο της Ελευθερίας, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Πατριαρχείο και την Πανεπιστημιούπολη. Ακόμη, θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου η οποία έχει σχήμα ροτόντας. Αντίκρυ στο Μαυσωλείο υψώνεται το παλιό Βασιλικό Ανάκτορο, πολύ μεγάλη και άνετη κατοικία , χωρίς πολύ καθορισμένο στυλ, διευθετημένη σαν αρχαίο τουρκικό κονάκι. Το ανάκτορο τώρα στεγάζει το Εθνογραφικό Μουσείο και την Εθνική Πινακοθήκη Καλών Τεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 29/10/2017 , ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (562χλμ).

Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Σαντάνσκι, πόλη στο κέντρο μιας πλούσιας γεωργικής περιοχής. Στάση για ψώνια στην πλούσια αγορά της πόλης, όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση με άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60  ευρώ  κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ   :

– Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο, άνετο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

– Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σόφια, στο ξενοδοχείο 4****.

– Δύο (2) πρωινά

– Δύο (2) δείπνα.

– Περιηγήσεις – ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

– Τοπικός ξεναγός.

– Ασφάλεια  αστικής  ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96 ), σύμφωνα  με  τους  νόμους  της  Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  :

– Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

– Κέντρα διασκεδάσεως.

– Τα ποτά στα δείπνα.

– Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

Προσοχή !  Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

 

         Pamvotis TravelΓραφείο Γενικού Τουρισμού      

Ν. Ζέρβα 7-9,   45332   Ιωάννινα   Τηλ.: 26510-34774

Fax: 26510-37779        Τηλ. Οικίας: 26510-33512

www.pamvotistravel.gr         pamvoioa@otenet.gr

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Δηλώστε συμμετοχή για την συγκεκριμένη εκδρομή αναφέροντας μας την εκδρομή, τον αριθμό ατόμων και όλα τα στοιχεία σας, μέσω email ή τηλεφωνικά.
+30 26510 34774

info@pamvotistravel.gr
Γιατι Pamvotis Travel?

  • 30+ Χρόνια Εμπειρίας στον χώρο
  • Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • Πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία
  • Εγγύηση για το ταξίδι σας