Bελιγράδι – Νόβι Σάντ

Bελιγράδι – Νόβι Σάντ

26 Οκτωβρίου, 2018
4 ημέρες

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤO ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 26/10/18 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (864 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 από την Ακαδημία . Διέλευση συνόρων Ελλάδας – Σκοπίων και στη συνέχεια, διέλευση συνόρων Σκοπίων – Σερβίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27/10/18 , ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Πρωινό. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Κοινοβούλιο. Μετά την ξενάγηση ελεύθεροι για μια βόλτα στο κέντρο για ψώνια στην αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/10/18 ,ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 (96x2=192 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πανέμορφο Νόβισαντ, την κομψή πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας και της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σερβίας. Θα επισκεφτούμε το κάστρο Πετροβαραντίν και θα έχουμε χρόνο για καφέ απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα που προσφέρει πάνω από την πόλη. Περίπατο στο ιστορικό κέντρο, για να καταλήξουμε στο εμπορικό κέντρο όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια  μαγευτική κρουαζιέρα στον Δούναβη και τον παραπόταμο Σάβα, με ποταμόπλοιο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/10/18 ,  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (864 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής. Διέλευση συνόρων Σερβίας – Σκοπίων και στη συνέχεια διέλευση συνόρων Σκοπίων – Ελλάδας (Εύζωνοι). Μετά από ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας με όμορφες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ  κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  :

– Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4****

-Τρία (3) πρωινά.

-Τρία (3) δείπνα.

– Επαγγελματία ξεναγό – αρχηγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

– Περιηγήσεις – ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

– Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

– Φ.Π.Α. 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  :

– Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

– Κέντρα διασκεδάσεως.

– Τα ποτά στα δείπνα.

– Ό,τι αναφέρεται προαιρετικό ή προτεινόμενο.

– Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή !  Χρειάζεται απαραίτητα  διαβατήριο σε ισχύ ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Pamvotis TravelΓραφείο Γενικού Τουρισμού       

Ν. Ζέρβα 7-9, 45332 Ιωάννινα

Τηλ.: 26510-34774    Fax: 26510-37779

www.pamvotistravel.gr    pamvoioa@otenet.gr

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Δηλώστε συμμετοχή για την συγκεκριμένη εκδρομή αναφέροντας μας την εκδρομή, τον αριθμό ατόμων και όλα τα στοιχεία σας, μέσω email ή τηλεφωνικά.
+30 26510 34774

info@pamvotistravel.gr
Γιατι Pamvotis Travel?

  • 30+ Χρόνια Εμπειρίας στον χώρο
  • Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • Πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία
  • Εγγύηση για το ταξίδι σας