Ημερήσια εκδρομή στα Ζαγοροχώρια

Ημερήσια εκδρομή στα Ζαγοροχώρια

28 Οκτωβρίου, 2020
1 ημέρα
15 € κατά άτομο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ  ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

(ΑΡΙΣΤΗ – ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ – ΠΑΠΙΓΚΟ – ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΑ)

**Oι εκδρομές μας πραγματοποιούνται με πληρότητα 65 % και τηρούμε κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο για να έχουμε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι**

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : ΤΕΤΑΡΤΗ , 28/10/2020.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί στην Ακαδημία και αναχώρηση στις 08:30 για το τόπο των θρύλων και των παραδόσεων. Τα Ζαγοροχώρια διάσπαρτα στους πρόποδες της Πίνδου, έχουν προσωπικότητα, πλούσια ιστορία, πολιτισμό, ιδιαίτερα καλοδιατηρημένη αρχιτεκτονική και μοναδικό φυσικό τοπίο . Πρώτη μας στάση η Αρίστη , ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Ζαγορίου η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 650 μέτρων. Η θέα προς και από την Αρίστη είναι εξαιρετική. Καθώς πλησιάζουμε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το χωριό από ψηλά ενώ όσο περισσότερο φτάνουμε προς τον οικισμό θα απολαύσουμε την θέα των πέτρινων σπιτιών που είναι χτισμένα μέσα σε δασωμένες  πλαγιές .Παραμονή για τον πρωινό μας καφέ στην κεντρική πλατεία του χωριού. Επόμενη στάση η γέφυρα της Αρίστης για να βγάλουμε φωτογραφίες δίπλα στις όχθες του ποταμού . Ο Βοϊδομάτης είναι ένας μικρός παραπόταμος του Αώου με μήκος περίπου 15 χιλιομέτρων και είναι το ποτάμι με τα καθαρότερα νερά στην Ελλάδα . Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για να επισκεφθούμε ένα από τα πιο γραφικά και ωραιότερα χωριά του Ζαγορίου , το Πάπιγκο . Είναι κτισμένο στα 980μ υψόμετρο στους πρόποδες της Αστράκας και αποτελείται από δύο χωριά το Μεγάλο και το Μικρό Πάπιγκο . Η απόσταση που τα χωρίζει είναι γύρω στα 4 χιλιόμετρα .  Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στην πλατεία , να δείτε τις εκκλησίες , τα  αρχοντικά και να κάνετε βόλτα στα πλακόστρωτα καλντερίμια όπου θα δείτε από κοντά την παραδοσιακή ζαγορίσια αρχιτεκτονική. Παραμονή για φαγητό . Στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα αναχωρήσουμε για τα Άνω Πεδινά όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για να απολαύουμε τον καφέ μας . Από εκεί  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 15  ευρώ  κατά / άτομο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή

εμπειρία του οδηγού μας.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96) , σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

       Pamvotis Travel ΙΚΕ- Γραφείο Γενικού Τουρισμού       

Ν. Ζέρβα 7-9,   45332   Ιωάννινα

Τηλ.: 26510-34774 Fax: 26510-37779

www.pamvotistravel.gr      pamvoioa@otenet.gr

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Δηλώστε συμμετοχή για την συγκεκριμένη εκδρομή αναφέροντας μας την εκδρομή, τον αριθμό ατόμων και όλα τα στοιχεία σας, μέσω email ή τηλεφωνικά.
+30 26510 34774

info@pamvotistravel.gr
Γιατι Pamvotis Travel?

  • 30+ Χρόνια Εμπειρίας στον χώρο
  • Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • Πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία
  • Εγγύηση για το ταξίδι σας