Παρίσι

Παρίσι

19 Αυγούστου, 2020
9 ημέρες

9 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΙΣΙ

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ – ΛΥΩΝ – ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 19/08/2019,  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (80χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Βενετία. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 20/08/2019,  ΒΕΝΕΤΙΑ – ΓΕΝΕΥΗ (577 χλμ).

     Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Βενετίας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Γενεύη, χτισμένη στις όχθες της λίμνης Λε Μαν, στην καρδιά της Ευρώπης. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στη γαλλόφωνη πόλη, όπου θα δούμε το σπίτι του Ζαν Ζακ Ρουσσώ, τον καθεδρικό του Αγίου Πέτρου, το Δημαρχείο και μέγαρο του ΟΗΕ. Απολαύστε ένα περίπατο στα θαυμάσια πάρκα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 21/08/2019, ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ (541χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την “πόλη του φωτός”, το Παρίσι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για πρώτη γνωριμία με το Παρίσι και για μία βόλτα στα Ηλύσια Πεδία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 22/08/2019, ΠΑΡΙΣΙ.

Πρωινό και ξενάγηση της “πόλης του φωτός” , της μόδας, του πνεύματος, της ομορφιάς και της διεθνούς κουλτούρας, το Παρίσι. Θα δούμε τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, τον Πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, κ.α. Ολοκληρώνοντας το γύρο της πόλης, θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, το Λούβρο, όπου θα θαυμάσουμε τα έργα μεγάλων ζωγράφων όπως την μοναδική Τζοκόντα και πολλές ελληνορωμαϊκές αρχαιότητες. Για το ελεύθερο απόγευμα, προτείνουμε να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο της πόλης για αγορές και να απολαύσετε μια ρομαντική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα Μπατώ Μους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23/08/2019, ΠΑΡΙΣΙ – ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ – ΠΑΡΙΣΙ. (87χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο του Disney. Ανακαλύψτε το μέρος όπου κυριαρχεί η φαντασία και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στην Frontierland, παρακολουθήστε την Χιονάτη στην Fantasyland και θαυμάστε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπταιν Νέμο στην Discoveryland. Ολόκληρη η μέρα, είναι ελεύθερη για να διασκεδάσετε στην Disneyland. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση στα παρισινά καμπαρέ Moulin Rouge, Lido, Paradise Latin. Απολαύστε σαμπάνια και θέαμα. Διανυκτέρευση.

 

6η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ  24/08/2019,  ΠΑΡΙΣΙ – ΛΥΩΝ (466 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη της νοτιοανατολικής Γαλλίας και πρωτεύουσα της περιφέρειας του Ρον – Αλπ, τη Λυών. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί γνωριμία με την πόλη της Λυών η οποία είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα δούμε τα ρωμαϊκά θέατρα και το ναό της αρχαίας θεάς Κυβέλης (της Μεγάλης Μητέρας των Ρωμαίων) στο λόφο Fourvière, τη βασιλική του Fourvière του 19ου αιώνα και τον αρχιεπισκοπικό καθεδρικό του Αγίου Ιωάννη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

7η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 25/08/2019, ΛΥΩΝ – ΜΙΛΑΝΟ (448 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο. Ακολουθεί περιήγηση στην καρδιά του Μιλάνο. Αφού περάσουμε από τον κεντρικό εμπορικό δρόμο Βία Ντάντε, φθάνουμε στη Πιάτσα Ντουόμο. Θα θαυμάσουμε το Καθεδρικό Ναό με τα περίπου 2800 αγάλματα και το κεντρικό χρυσό άγαλμα της Μαντονίνας (Παναγίας). Στη συνέχεια αφού διασχίσουμε την περίφημη Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλλε, φθάνουμε στη Πιάτσα Ντε λα Σκάλα όπου βρίσκεται η περίφημη Όπερα του Μιλάνου και θα καταλήξουμε στη Βία Μόντεναπολεόνε όπου είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι οίκοι μόδας του Μιλάνου. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

8η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 26/08/2019, ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ (442 χλμ).

Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου θα πάρουμε το πλοίο για Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

9η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 27/08/2019,  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.(80χλμ)

   Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή.

 

  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

Προσοχή !  Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική  σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.

 

 

              Pamvotis Travel – Γραφείο Γενικού Τουρισμού      

Ν. Ζέρβα 7-9, 45332 Ιωάννινα Τηλ.: 26510-34774

Fax: 26510-37779

www.pamvotistravel.gr pamvoioa@otenet.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας


Δηλώστε συμμετοχή για την συγκεκριμένη εκδρομή αναφέροντας μας την εκδρομή, τον αριθμό ατόμων και όλα τα στοιχεία σας, μέσω email ή τηλεφωνικά.




+30 26510 34774

info@pamvotistravel.gr




Γιατι Pamvotis Travel?

  • 30+ Χρόνια Εμπειρίας στον χώρο
  • Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • Πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία
  • Εγγύηση για το ταξίδι σας