τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

Διάρκεια: 7 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 17 Απρ, 2017 | Τιμή: €470 κατ'άτομο

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

 

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 17/04/2017, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (863 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων Ελλάδας – Σκοπίων και στη συνέχεια, διέλευση συνόρων Σκοπίων – Σερβίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 18/04/2017, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΙΕΝΝΗ (618 χλμ).

Πρωινό. Γνωριμία με την πόλη, όπου θα περπατήσουμε στη γεμάτη ζωντάνια κεντρική πλατεία Τέρα που αποτελεί και την καρδιά του Βελιγραδίου, με τα καφέ και τα γραφικά εστιατόρια. Ακόμη, θα δούμε το εντυπωσιακό φρούριο Καλεμεγκντάν, το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά και εντυπωσιακά κτήρια του 19ου αιώνα κ.α. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με άφιξη στη ρομαντική πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 19/04/2017, ΒΙΕΝΝΗ – ΠΡΑΓΑ (331 χλμ).

Πρωινό. Η σημερινή μας ξενάγηση αρχίζει από το συγκρότημα των θερινών ανακτόρων της Μαρίας Θηρεσίας, γνωστό σαν Σένμπρουν και στη συνέχεια θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε. Επίσης, θα περιηγηθούμε στην όμορφη Ρινγκστράσε και θα θαυμάσουμε το Πάρκο της πόλης, τη Μαύρη Πλατεία, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Κρατικό Θέατρο και την εκκλησία του Τάγματος Φωτίχ Κίρκε. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε στο φημισμένο πεζόδρομο Κερτνερστράσσε, όπου θα δούμε το σπίτι του ρήγα Φεραίου και τον πραγματικά επιβλητικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Το μεσημέρι αναχώρηση για Πράγα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Το βράδυ αναχώρηση για περιπλάνηση και μια πρώτη γνωριμία στα μεσαιωνικά σοκάκια της ολόφωτης Πράγας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 20/04/2017, ΠΡΑΓΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στη ΄΄Χρυσή Πόλη΄΄ που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα. Επίσκεψη στην Καστρούπολη, την ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα, το Γοτθικό καθεδρικό ναό του αγίου Βίτου με τα εντυπωσιακά βιτρώ και το Μαυσωλείο των Βοήων Βασιλέων. Συνεχίζουμε περνώντας από την παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα περπατήσουμε από τη γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της ΄΄Βασιλικής οδού΄΄ ως την πλατεία της παλιάς πόλης με το δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό ρολόι. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και βόλτα στα καλντερίμια της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21/04/2014, ΠΡΑΓΑ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (624 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη. Γνωριμία με το ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τα ανάκτορα του Φρειδερίκου, τις οχυρώσεις της πόλης κ.α. Στη συνέχεια, σχετική παραμονή στην πλούσια και περίφημη αγορά της Νυρεμβέργης με τα πολυκαταστήματα. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας, για την πρωτεύουσα του Τυρόλου και δημιούργημα των Αψβούργων, το Ίνσμπρουκ. Ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, όπως την μεσαιωνική πλατεία, το Χόφμπουργκ, την Χοφκίρχε κ.α. Θα δούμε μεταξύ των άλλων την Αψίδα του Θριάμβου, τη λεωφόρο Μαρία Τερεζιανστράσσε και την Μικρή Χρυσή Στέγη. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 22/04/17, ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΑΝΚΟΝΑ (611 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ιταλία. Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα. Απόπλους και απολαύστε τις ανέσεις του πολυτελούς πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

7η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 23/04/17, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (98 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή  150 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 470 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

-Μία (1) διανυκτέρευση στο Βελιγράδι, μία (1) διανυκτέρευση στη Βιέννη, δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Πράγα και μία (1) διανυκτέρευση στο Ίνσμπρουκ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας.

-Έξι (6) πρωινά.

-Έξι (6) δείπνα.

-Έμπειρος ξεναγός του γραφείου μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

-Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

-Τοπικός ξεναγός στη Βιέννη (για το ανάκτορο Σέμπρουν και το Μπελβεντέρε)

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Είσοδοι στα μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης .

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

Προσοχή ! Ταξιδεύετε με την καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή με διαβατήριο σε ισχύ .