τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΡΩΜΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τετάρτη 19 Απρ, 2017 | Τιμή: €350 κατ'άτομο

ΡΩΜΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΡΩΜΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 19/04/17, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (78 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση αργά το βράδυ για την Ηγουμενίτσα, όπου θα πάρουμε το πλοίο για το Μπάρι. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 20/04/17, ΜΠΑΡΙ – ΝΑΠΟΛΗ - ΡΩΜΗ (477 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι του Μπάρι. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πατρίδα της Σοφίας Λόρεν & του Καρούζο, τη Νάπολη. Σχετική παραμονή για να περιπλανηθείτε μέσα στα δρομάκια με τις μπουγάδες που κρέμονται από άκρη σε άκρη στα μπαλκόνια, σε μια από τις πιο πολύβουες πόλεις με φινέτσα και ταπεραμέντο που μόνο οι Ναπολιτάνοι διαθέτουν. Από εκεί, συνεχίζουμε για την “Aιώνια πόλη”, τη Ρώμη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και για να περιπλανηθούμε σε μία από τις πιο διάσημες και αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες πλατείες της Ρώμης στην πιάτσα Ναβόνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21/04/17, ΡΩΜΗ.

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στη Ρώμη. Θα ξεκινήσουμε από το Βατικανό, όπου θα επισκεφθούμε την επιβλητική βασιλική του Αγίου Πέτρου. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο Κολοσσαίο. Περνώντας από την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά φτάνουμε στην Πιάτσα Βενέτσια , όπου θα δούμε το μνημείο της πατρίδας με τον άγνωστο στρατιώτη και το Παλάτσο Βενέτσια. Θα ανέβουμε στο λόφο του Καπιτωλίου και θα καταλήξουμε στη Φοντάνα ντι Τρέβι όπου θα κάνετε τις ευχές σας. Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της πόλης (στη Βία Καβούρ, την Βία Νασιονάλε και φυσικά την πολυσυζητημένη Βία Κοντότι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 22/04/17, ΡΩΜΗ – ΑΝΚΟΝΑ (303 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 23/04/17, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (78 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή  150  ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 350 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Μπάρι και Ανκόνα – Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ρώμη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4****.

- Δύο (2) πρωινά.

- Αρχηγός – ξεναγός του γραφείου μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Ξεναγήσεις - περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.